Άνοιξαν οι εγγραφές για το Rock Solid Kastellorizo 2022

Στις 11 και 12 Ιουνίου 2022 στο Καστελλόριζο θα διεξαχθεί ο 1ος διεθνής αγώνας ορεινού τρεξίματος Rock Solid και η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει ότι οι εγγραφές άνοιξαν και είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://www.myrace.gr/event/4520/registrations.html για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 5 και 10 χλμ. ενώ θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας 1.3 χλμ. KidsTrailRun.

Η διοργάνωση Rock Solid Kastellorizo 2022 δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και η συμμετοχή είναι δωρεάν με περιορισμένο αριθμό θέσεων 50 ατόμων ανά αγώνα και θέτει ως στόχο την επιβράβευση της συμμετοχής, τη γνωριμία με το ορεινό τρέξιμο, την ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας και την ανάδειξη του Καστελλόριζου.

Στο τέλος κάθε αγώνα θα πραγματοποιηθεί απονομή μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες και έπαθλο στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες.

Στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ελλάδας, ερασιτέχνες κι επαγγελματίες αθλητές και δρομείς όλων των επιπέδων θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε ένα μοναδικής ομορφιάς και γεωγραφικής σημασίας τοπίο και να απολαύσουν τα σημαντικά τοπόσημα του νησιού. Είναι ο πρώτος αγώνας που διοργανώνεται στο ακριτικό νησί και έχει στόχο να αποτελέσει θεσμό, προσελκύοντας επισκέπτες στον πανέμορφο αυτό τόπο.

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος RockSolid διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και σε συνδιοργάνωση της δημιουργικής ομάδας Τρεις Λαλούν και Δυό Χορεύουν, του Δήμου Μεγίστης – Καστελλορίζου, του Φεστιβάλ Καστελλορίζου και του Μουσείου Γρίφων.

Τεχνικός διευθυντής του αγώνα είναι ο Βασίλης Κανακάρης.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/Rock-Solid-Island-Trail-Running

e-mail info@treislaloun.org


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.