Βόμβα: Αποσύρεται (;) ο Τομ Μπρέιντι (pic)

Ο κορυφαίος Αμερικανός αθλητής στην ιστορία, ο θρύλος του NFL, Τομ Μπρέιντι, ύστερα από σχεδόν 23 χρόνια στα γήπεδα ετοιμάζεται να βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του.

Την είδηση-βόμβα έριξε το ESPN και οι δημοσιογράφοι Άνταμ Σέφτερ και Τζεφ Ντάρλινγκτον, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο κουόρτερμπακ των Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 44 ετών.

Οι λόγοι της συγκεκριμένης απόφασης, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, είναι αφενός η οικογένεια του και αφετέρου η ηλικία, αλλά και η πρόθεση των Μπάκανιρς να μην προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους.

Ο Τομ Μπρέιντι πρόκειται για τον κορυφαίο αθλητή στην ιστορία της Αμερικής, τον απόλυτο GOAT του NFL και σίγουρα αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα του ESPN, θα μιλάμε για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής.

Στις 22 σεζόν που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα στο NFL, ο 44χρονος πλέον Μπρέιντι, μετρά επτά Superbowl, τρία NFL MVP και πέντε Superbowl MVP. Τελευταίο πρωτάθλημα που κέρδισε ήταν το 2021 με τους Μπάκανιρς επικρατώντας των Νιού Ίνγκλαντ Πάτριοτς, με τους οποίους πανηγύρισε τα έξι της καριέρας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.