Στην ελίτ του παγκόσμιου Kick Boxing η ΟΠΑΠ Champion Σεμέλη Ζαρμακούπη

Ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στο Hungarian Kick Boxing World Cup

Δύο νέες παγκόσμιες διακρίσεις πέτυχε η ΟΠΑΠ Champion Σεμέλη Ζαρμακούπη, στο Hungarian Kick Boxing World Cup. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο στυλ Light Contact και το ασημένιο μετάλλιο στο στυλ Kick Light, στην κατηγορία -50 κιλών senior γυναικών, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με αυτά τα δύο μετάλλια η Σεμέλη Ζαρμακούπη επιστρέφει δυναμικά στην αγωνιστική δράση, έχοντας στο πλευρό της τον ΟΠΑΠ. «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός, λόγω της πανδημίας και μάλιστα με νίκες. Χαίρομαι πολύ που στην προσπάθεια μου έχω πάντοτε σύμμαχό μου τον ΟΠΑΠ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία και τους ανθρώπους της που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε η 19χρονη ΟΠΑΠ Champion.

Ο ΟΠΑΠ δίπλα στη νέα γενιά αθλητών

Το χορηγικό πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions, το οποίο ξεκίνησε το 2018, εστιάζει στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού και ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών. Εφέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά βρίσκεται δίπλα σε έντεκα αθλητές από διαφορετικά αθλήματα.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στηρίζει και προβάλλει την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών, στους οποίους παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. Σκοπός των ΟΠΑΠ Champions είναι να εμπνεύσουν την κοινωνία – και ιδιαίτερα τους νέους – μέσα από τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.