Καράτε: Απολύτως νόμιμες οι εκλογές της 29ης Μαϊου

Οι εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε θα διεξαχθούν στις 29 Μαϊου και είναι οι μοναδικές που έχουν περάσει από όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά βήματα.

Οι εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε θα διεξαχθούν στις 29 Μαϊου και είναι οι μοναδικές που έχουν περάσει από όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά βήματα.


Αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε άλλη κίνηση, στερείται νομιμότητας.


Σύμφωνα με έρευνα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, το πρώτο βήμα έγινε τον περασμένο μήνα με τον εκλογικό κατάλογο των 110 σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου και που κατέθεσε η διοίκηση Βιδάκη. Η έγκριση της ΓΓΑ αποτελεί το απαραίτητο έγγραφο που νομιμοποιεί τον εκλογικό κατάλογο.


Στη συνέχεια, 25 ημέρες πριν από τις εκλογές η διοίκηση αποτάθηκε στον οικείο δικηγορικό σύλλογο και αιτήθηκε να διοριστεί τριμελής εφορευτική επιτροπή. Παράλληλα, ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από την ΚΥΑ για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών εκλογών με την ψηφιακή κάλπη «Ζευς».


Έτσι, ο κόσμος του ελληνικού καράτε μετράει αντίστροφα για τις δημοκρατικές αρχαιρεσίες της 29ης Μαϊου, που θα αποκαταστήσουν την τάξη και την ηρεμία μετά από σχεδόν μία διετία αναταράξεων.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.