Ζαραβίνας: «Πετύχαμε ότι είχαμε σχεδιάσει»

Χαρούμενος για τη νίκη του Διομήδη Άργους επί του ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1, εμφανίστηκε ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Χαρούμενος για τη νίκη του Διομήδη Άργους επί του ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1, εμφανίστηκε ο Γιώργος Ζαραβίνας. Ο αρχηγός της ομάδας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ, τόνισε πως το ματς πήγε με βάση των αρχικών τους πλάνων, ενώ δήλωσε πως η νίκη αυτή τους ανεβάζει τη διάθεση για τη συνέχεια.

« Ότι είχαμε σχεδιάσει το πραγματοποιήσαμε. Όσο περνούσε η ώρα στο ματς ήμασταν και  πιο δυνατοί. Οι διακοπές έβλαψαν και τις δυο ομάδες. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει  το ίδιο  πρόσωπο και στους επόμενους αγώνες. Βρισκόμαστε στον Οκτώβριο. Δεν έχει κριθεί τίποτα από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθεί κανείς από την κορυφή στα χαμηλά και αντίστροφα. Σε κάθε περίπτωση η νίκη αυτή μας έδωσε χαρά και δίνει διάθεση να συνεχίσουμε δυναμικά τις προπονήσεις μας,  αλλά μέχρι εκεί».

Από την άλλη, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γουργούμης, τόνισε πως η δουλειά που πραγματοποιούν στις προπονήσεις δεν τους βγαίνει ακόμα μέσα στο γήπεδο. Επίσης μίλησε και για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του «δικέφαλου του βορρά» κόντρα στην Ταταμπάνια.

«Δεν παίξαμε καλά. Πέρυσι στα δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και Διομήδη είχαμε μαζέψει ήδη 4 βαθμούς. Δεν μας βγαίνει μέχρι στιγμής η δουλειά που έχουμε κάνει. Πιστεύω θα  αλλάξουν τα πράγματα. Έχουμε εξάλλου πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Όσο για το  ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ουγγρική Ταταμπάνια, δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος,  υπάρχει άλλη ψυχολογία.  Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι και καλή αγωνιστικότητα στο δεύτερο στην Ουγγαρία. Ξέρουμε την αντίπαλη ομάδα Πιστεύω πως η πρόκριση είναι εφικτή. Πρέπει όμως να δώσουμε το εκατό τοις εκατό»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.