Γνωστοί αστέρες θα εμφανιστούν στο “Scooby-Doo and Guess Who”

Scooby dooby doo!Γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους...

Scooby dooby doo!

Γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους στην νέα σειρά “Scooby-Doo and Guess Who”.

Σε αυτήν ο Scooby-Doo και η Εταιρεία Μυστηρίου θα έχουν την ευκαιρία να υποδεχτούν πολλούς αστέρες σε μισάωρα επεισόδια, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να λύσουν υποθέσεις. Μερικοί από αυτούς είναι οι κωμικοί Ricky Gervais, Weird Al Yankovic, Kenan Thompson, η τραγουδίστρια Sia, ο αστέρας του NBA Chris Paul, ο Steve Urkel του “Family Matters”, ο οποίος θα δανειστεί τη φωνή του Jaleel White, και ο Batman (Kevin Conroy).

Δείτε το trailer παρακάτω:

Η αρχική σειρά έτρεξε για επτά χρόνια (1969-1976) στο CBS, ενώ ακολούθησαν άλλα 15 χρόνια προβολής στο ABC, όπου μπήκαν νέοι χαρακτήρες και ιστορίες. Δημιουργός της σειράς ήταν η εταιρία παραγωγής Hanna-Barbera Productions και οι Joe Ruby και Ken Spears. Η σειρά εξιστορεί τις περιπέτειες των Fred Jones, Daphne Blake, Velma Dinkley και Norville “Shaggy” Rogers, οι οποίοι λύνουν εγκλήματα μυστηρίου, τα οποία φέρουν υπερφυσικά όντα. Συχνά συνεργάζονται και με άλλους γνωστούς χαρακτήρες, όπως ο Batman για χάρη της ταινίας “Scooby-Doo! & Batman: The Brave and the Bold” (2018) και τα αδέρφια Winchester για τη σειρά “Supernatural”.

Οι χαρακτήρες ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους στη μεγάλη οθόνη από την Warner Bros.. Οι δύο πρώτες live-action ταινίες βγήκαν το 2002 και 2004, αντίστοιχα, και πρωταγωνιστούσαν οι Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard και Linda Cardellini, και ονομάζονταν “Scooby-Doo” και “Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed”. Αν και η πρώτη ταινία ήταν επιτυχία στο box office ($130 εκ.), η δεύτερη δεν κατάφερε παρόμοια επιτυχία ($84 εκ.) και αυτό οδήγησε το στούντιο να σταματήσει τα όποια σχέδια είχε για μια τρίτη.

Το “Scooby-Doo and Guess Who” θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουνίου 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.