Δυνατά ο Ολυμπιακός για Τεόντοσιτς

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δέχεται "στενό μαρκάρισμα" από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να κλείσει στην Ιταλία, όμως, καλά πληροφορημένες πηγές του novasports.gr αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός βλέπει πλέον με καλό μάτι την επιστροφή του Σέρβου, κάτι που κι ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δέχεται “στενό μαρκάρισμα” από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να κλείσει στην Ιταλία, όμως, καλά πληροφορημένες πηγές του novasports.gr αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός βλέπει πλέον με καλό μάτι την επιστροφή του Σέρβου, κάτι που κι ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί. 

Τα χρήματα που χρειάζονται για να φτάσει το… φλερτ σε γάμο είναι λιγότερα από όσα θα έδινε ο Ολυμπιακός για τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας σε φίλους του παραδέχθηκε ότι η προοπτική της Ελλάδας, όχι απλά δεν τον αφήνει αδιάφορο, αλλά είναι κάτι που θα επιδιώξει. 

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι θετική στην επανασύνδεση και αυτό που απομένει για να ξεκινήσουν και επισήμως οι επαφές είναι το ΟΚ του Ντέιβιντ Μπλατ, που ωστόσο σε ανύποπτο χρόνο έχει εκφραστεί θετικά σε συνεργάτες του για την μπασκετική αξία του παίκτη, παρά τις όποιες άλλες ενστάσεις μπορεί να έχει. 

Ο Τεόντοσιτς έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από την Βίρτους Μπολόνια, η οποία μάλιστα είναι πολύ μεγαλύτερη από τα στάνταρ του συγκεκριμένου συλλόγου. Παρόλα αυτά ο Σέρβος καθυστερεί να απαντήσει γιατί η προοπτική επιστροφής στην Ευρωλίγκα φυσικά κι είναι προτεραιότητά του.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.