Ο κόουτς Μέσι αποφάσισε σχήμα με τρεις επιθετικούς

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε και ο Λιονέλ Σκαλόνι αποδέχτηκε την εισήγησή του για το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί η Αργεντινή κόντρα στο Κατάρ, στο κρίσιμο ματς της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Αμέρικα.

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε και ο Λιονέλ Σκαλόνι αποδέχτηκε την εισήγησή του για το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί η Αργεντινή κόντρα στο Κατάρ, στο κρίσιμο ματς της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Αμέρικα. 

Σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής, ο αστέρας της Μπαρτσελόνα ζήτησε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας του σχήμα με τρεις επιθετικούς στο ματς με τους Καταριανούς και παράλληλα την επιστροφή του Σέρχιο Αγκουέρο στο βασικό σχήμα της “αλμπισελέστε”. Ο Μέσι φέρεται να έχει αποφασίσει να παραταχθεί η Αργεντινή με ένα 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση στην επίθεση θα έχει μαζί του, πέρα από τον Αγκουέρο και τον Λαουτάρο Μαρτίνες. 

Από εκεί και πέρα, ο Αρμάνι θα καθίσει στην εστία της Αργεντινής, με τους Πεσέλα και Οταμέντι να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Κάσκο και Ταγλιαφίκο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, ενώ οι Λο Τσέλσο, Ακούνια και Παρέδες θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Μια θέση στη μεσαία γραμμή φέρεται να διεκδικεί και Ροντρίγκες, με τον… Μέσι να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για το ποιος συμπαίκτης του θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Ο Σκαλόνι από την πλευρά του περιμένει τις αποφάσεις του Μέσι, απλά για να ανακοινώσει στους υπόλοιπους παίκτες, σύμφωνα πάντα με τον αργεντίνικο Τύπο, την ενδεκάδα και το σχήμα, με το οποίο θα αγωνιστούν στο ματς με το Κατάρ. 

Η Αργεντινή προκρίνεται στην επόμενη φάση με οποιαδήποτε νίκη επί του Κατάρ. Παράλληλα, μπορεί να προκριθεί ακόμα και με ισοπαλία, αν η Παραγουάη χάσει με τρία ή περισσότερα γκολ από την Κολομβία, η οποία έχει ήδη πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε μια τέτοια περίπτωση, Αργεντινή, Κατάρ και Παραγουάη θα έχουν από δυο βαθμούς, όμως η πρόκριση θα πάει στην Αργεντινή, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.