Επιστρέφει o Tom Hardy για το “Venom 2”

Αποκαλύψεις από τον παραγωγό της ταινίας.Μία εκ των παραγωγών του "Venom 2" αποκάλυψε ότι ο...

Αποκαλύψεις από τον παραγωγό της ταινίας.

Μία εκ των παραγωγών του “Venom 2” αποκάλυψε ότι ο πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας, Tom Hardy, θα επιστρέψει για το sequel.

Σύμφωνα με το FlickeringMyth.com, η Amy Pascal, έκανε την εξής δήλωση:

“Μπορώ να πω ότι ο Tom Hardy θα επιστρέψει και θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα, όπως μόνο αυτός μπορεί”, είπε η Pascal. “Θα γίνει για πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι ότι η Sony έκανε μια καταπληκτική δουλειά στην δημιουργία του franchise, του έδωσε ζωή και του δημιούργησε έναν κόσμο. Και έπειτα είναι ο Tom Hardy. Όταν σκέφτεσαι τον Venom, δεν σκέφτεσαι κανέναν άλλο εκτός του Tom Hardy στη δεξαμενή με τους αστακούς”.

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα ενός crossover μεταξύ του Venom και του Spider-Man, η Pascal απάντησε, “Σε όλους θα άρεσε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρεις, ίσως κάποια μέρα και να μπορέσει να γίνει”. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό, ο Πρόεδρος του MCU, Kevin Feige, αποκάλυψε σε δήλωσή του ότι η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο της Sony, μιας και οι δύο χαρακτήρες της ανήκουν.

Οι σκηνές μετά το τέλος της πρώτης ταινίας μας είχαν προετοιμάσει για το sequel, αλλά η επιβεβαίωση ήρθε τον Ιανουάριο. Η Sony είχε ανακοινώσει ότι μαζί με την Marvel ετοιμάζουν δύο ταινίες για το 2020, ένα “άτιτλο sequel” με ημερομηνία πρεμιέρας τις 2 Οκτωβρίου και ένα “άτιτλο project”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου.

Το “Venom” τα είχε πάει καταπληκτικά στο box office, οπότε το sequel δεν ήταν και μεγάλη έκπληξη, ιδίως με την ανακοίνωση ότι έσπασε ρεκόρ με τον πρώτο μήνα προβολής της. Συνολικά η ταινία απέσπασε $855 εκ. παγκοσμίως.

Τα σκηνοθετικά ηνία είχε αναλάβει ο Ruben Fleischer, ενώ πρωταγωνιστές ήταν οι Tom Hardy (Eddie Brock) – ο οποίος δάνειζε τη φωνή του και στον Vemon – Michelle Williams (ως η γυναίκα του Eddie Brock, Anne Weying), Riz Ahmed ως Dr. Carlton Drake και Jenny Slate. Παραγωγοί της ήταν οι Avi Arad, Matt Tolmach και Amy Pascal.

Ο Hardy έχει υπογράψει για τρεις ταινίες συνολικά και σε προηγούμενα δημοσιεύματα είχαμε αναφέρει ότι ο συν-σεναριογράφος, Jeff Pinker, μάλλον δεν θα εργαστεί πάνω στο sequel. Οι Michelle Williams και Woody Harrelson αναμένονται να επιστρέψουν, αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης. Η επιστροφή του Ruben Fleischer είναι αμφίβολη, καθώς έχει αναλάβει το “Zombieland 2”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019.

H Sony ετοιμάζει νέο υλικό σε συνεργασία με την Marvel. Έχει αρκετές spin-off ταινίες του “Spider-Man” υπό ανάπτυξη, μεταξύ των οποίων το “Morbius” με τον Jared Leto, που βρίσκεται σε γυρίσματα αυτή τη στιγμή, τα “Black Cat”, “Silver Sable”, “Krave the Hunter” και “Silk”. Επιπλέον, έχει το sequel του “Into the Spider-Verse” και ένα spin-off μόνο με γυναίκες ηρωίδες.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για το “Venom” και να μας πείτε στα σχόλια τη δική σας άποψη για την ταινία. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.