Ώρα προημιτελικών και ευκαιριών στο Κόπα Αμέρικα!

Τα φαβορί των ομίλων κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση και αν όλα κυλήσουν χωρίς εκπλήξεις, οι ημιτελικοί της διοργάνωσης θα είναι "φωτιά"!

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους τέσσερις προημιτελικούς στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Η φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα για το κυρίως μενού της διοργάνωσης, αρχή γενομένης με τους προημιτελικούς. Η διοργανώτρια Βραζιλία, κατέλαβε την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο και θα αναμετρηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής με την πάντοτε υπολογίσιμη Παραγουάη που πήρε την πρόκριση από τον δεύτερο όμιλο, με συγκομιδή μόλις δύο βαθμών! Η Σελεσάο είναι το μεγάλο φαβορί με τη νίκη της να προσφέρεται στο 1.13, 6.5 δίνει το Χ, ενώ όσοι κυνηγούν τις εκπλήξεις σίγουρα δελεάζονται από το 13.5 της Παραγουάης.

Το βράδυ της Παρασκευής (22.00) η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, που προβλημάτισε σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση, θα βρει απέναντι της τη νεανική Βενεζουέλα, η οποία λίγους μήνες πριν, σε φιλικό στην Μαδρίτη είχε επιβληθεί 3-1. Να το κάνει ξανά προσφέρεται σε απόδοση 6, να λύσουν οι δύο ομάδες τις διαφορές στην παράταση στο 3.6, ενώ ακόμη κι αν η Αλμπισελέστε δεν εντυπωσιάζει είναι φαβορί για τη νίκη στο 1.5.

Το πιο αμφίρροπο ματς των προημιτελικών θα διεξαχθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου (02.00), με την Κολομβία των τριών συνεχόμενων νικών στο δεύτερο όμιλο (η μοναδική στη διοργάνωση με τρία στα τρία), να συναντά την κάτοχο των δύο τελευταίων τίτλων Χιλή. Φαβορί είναι η Κολομβία, η νίκη της οποίας προσφέρεται στο 2.05, η ισοπαλία στο 3.05, ενώ αουτσάιντερ είναι η Χιλή με απόδοση 3.35.

Η κορυφαία του τρίτου ομίλου Ουρουγουάη, με τους Σουάρες και Καβάνι σε φόρμα, θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου (22.00) το Περού που προκρίθηκε ως καλύτερη τρίτη ομάδα από τον πρώτο όμιλο. Και εδώ έχουμε ξεκάθαρο φαβορί με την Σελέστε να προσφέρεται στο 1.6 για νίκη στην κανονική διάρκεια, η ισοπαλία 3.5 και η έκπληξη του Περού πληρώνει 5.

Πολλές είναι οι επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν στους τέσσερις προημιτελικούς. Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το τελευταίο γκολ και οποιοδήποτε γκολ, τον αριθμό των κόρνερ των δύο ομάδων και του αγώνα, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τη διαφορά νίκης, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Over/Under 2,5 ή 3,5 γκολ και Goal/No Goal.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και ειδικό στοίχημα για τον νικητή της διοργάνωσης. Η Βραζιλία είναι το φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο με απόδοση 1.85 και ακολουθούν η Ουρουγουάη με 5, η Κολομβία με 5.5, η Αργεντινή με 6 και η κάτοχος του τίτλου Χιλή που πληρώνει 8.5.
Μεγάλη μάχη γίνεται για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης με Καβάνι και Σουάρες να πληρώνουν 5.5 και να είναι τα φαβορί. Ακολουθεί ο Κοουτίνιο με 6, ενώ κοντά είναι οι Μέσι, Ζαπάτα με απόδοση 8.


Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Βραζιλία – Παραγουάη (Παρασκευή 28/6, 03:30)

Βενεζουέλα – Αργεντινή (Παρασκευή 28/6, 22:00)

Κολομβία – Χιλή (Σάββατο 29/6, 02:00)

Ουρουγουάη- Περού (Σάββατο 29/6, 22:00)

Οι νικήτριες των δύο πρώτων αγώνων θα τεθούν αντιμέτωπες μεταξύ τους στον πρώτο ημιτελικό (Τετάρτη 3/7, 03:30) και οι νικήτριες των άλλων δύο, στον δεύτερο (Πέμπτη 4/7, 03:30).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.