Ενοχλημένη η EA από την κακή εντύπωση του κοινού στο πρόσωπό της

Το είπε και ο αντιπρόεδρος.O αντιπρόεδρος της ΕΑ αναφέρθηκε στο πως ακόμα προσπαθεί να...

Το είπε και ο αντιπρόεδρος.

O αντιπρόεδρος της ΕΑ αναφέρθηκε στο πως ακόμα προσπαθεί να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι πιστεύει πως η κοινή γνώμη έχει σχηματίσει αρνητική εντύπωση για την εταιρεία.

Μιλώντας GamesIndustry.biz, ο Matt Bilbey λοιπόν είπε ότι “25 χρόνια στην εταιρεία και ακόμα προσπαθώ να αντιμετωπίσω την αντίληψη ότι είμαστε μία ομάδα άχρηστων. Μας αρέσει να δημιουργούμε και να παίζουμε παιχνίδια. Δυστυχώς όμως, όταν κάνουμε λάθη, αυτά γίνονται γρήγορα γνωστά επειδή είναι μεγάλα.

Αν και όπως πιστεύει λοιπόν ο ίδιος τα λάθη της εταιρείας έχουν μειώσει το prestige, η ΕΑ αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι καινούριο, το λεγόμενο EA Originals. Το συγκεκριμένο εγχείρημα στοχεύει να βοηθήσει indie games να βγουν στην αγορά, ενώ παράλληλα οι developers θα λαμβάνουν όλα τα κέρδη. Η ΕΑ, από την άλλη, βγάζει αρκετά λεφτά ώστε να καλύπτει τα κόστη. Με αυτό τον τρόπο ο Bibley πιστεύει ότι το EA Originals θα βοηθήσει την εταιρεία να μείνει σε επαφή με νέες ιδέες.

“Καθώς μεγαλώσαμε σαν εταιρεία, υπήρξε ο φόβος μήπως απομακρυνθούμε από το νέο ταλέντο που έρχεται στο χώρο. Το ΕΑ Originals είναι λοιπόν ο τρόπος να εξασφαλίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.”

Ο Bilbey τόνισε πως αν και φαίνεται φιλανθρωπικό αυτό, ουσιαστικά αποτελεί έναν τρόπο για να έρχονται σε επαφή με φρέσκες ιδέες.

“When you are in a company and have had successes and mistakes around live service microtransactions, free-to-play, what geographies, what partners to work with, what animation engines… it actually feels good for our teams to sit with EA Original developers and you can actually give real advice. It genuinely makes you feel good. It’s advice to help them not make the same mistakes.”

“Όταν βρίσκεσαι σε μία εταιρεία η οποία έχει τόσο επιτυχίες όσο και αποτυχίες, φαίνεται πολύ ωραίο να έχεις το EA Originals και να δίνεις χρήσιμες συμβουλές σε μικρότερους developers. Σε κάνει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Μπορείς φυσικά να τους συμβουλεύσεις να μην κάνουν τα ίδια λάθη με εσένα.”

Το EA Originals έκανε την εμφάνιση του και στην E3 2019, ανακοινώνοντας νέα παιχνίδια. Μην ξεχνάτε ότι το Sea of Solitude, το οποίο ανήκει στο πρόγραμμα έρχεται αύριο σε PC, PS4 και Xbox One,


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.