Ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας ο Προμηθέας

Η Πατρινή ομάδα ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019/20 ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει και φέτος την προσπάθεια της.

Η Πατρινή ομάδα ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019/20 ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει και φέτος την προσπάθεια της.

Η ανακοίνωση:

Ο Προμηθέας συνέχισε το «μαγικό» του ταξίδι και την προηγούμενη χρονιά, πείθοντας και τους πιο δύσπιστους πως δεν έχει έρθει απλά για να μείνει, αλλά και να διακριθεί. Η πρώτη συμμετοχή για ομάδα της περιφέρειας στον Τελικό του Πρωταθλήματος και η εντυπωσιακή παρθενική ευρωπαϊκή του πορεία του συλλόγου, γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Φέτος ο Προμηθέας κάνει το επόμενο βήμα και τολμά να συμμετάσχει στο 7DAYS ΕuroCup , τη διοργάνωση προπομπό της Euroleague, όπου συμμετέχουν οι καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες εκτός της Ευρωλίγκας.

Σ’ αυτό το ταξίδι ο Προμηθέας έχει ανάγκη τον κόσμο της Πάτρας στο πλευρό του. Μαζί, θα ζήσουμε κι άλλα «μαγικά» ταξίδια, λαμπρές ευρωπαϊκές βραδιές, μεγάλες μάχες, αξέχαστες συγκινήσεις και σπουδαίες νίκες και προκρίσεις. Μια ομάδα-οικογένεια που παλεύει σκληρά, καταθέτει σε κάθε αγώνα την ψυχή της, αρνείται να υποταχθεί και με την βοήθειά και την στήριξή σου τολμά να κοιτάει ψηλά, για να φτάσουν ο Προμηθέας, η Πάτρα, αλλά και ευρύτερα η Πελοπόννησος και η Δυτική Ελλάδα εκεί που ανήκουν.

Η Διοίκηση του Προμηθέα Πάτρας, λαμβάνοντας υπόψη την μοναδική σχέση που έχει κτιστεί όλα αυτά τα χρόνια με τους φιλάθλους της ομάδας, συνεκτιμώντας, όμως, παράλληλα, και τις αυξανόμενες ανάγκες ενίσχυσης για να μπορεί να διεκδικήσει όλους τους υψηλούς στόχους της, αποφάσισε η αύξηση στις τιμές των καρτών διαρκείας να είναι όσο πιο χαμηλή ήταν δυνατόν.

Ο Προμηθέας δεν διαχωρίζει παλιούς και νέους φιλάθλους και οι τιμές θα είναι ίδιες για όλους. Όμως, σαν ελάχιστη επιβράβευση όσων στήριξαν την ομάδα αυτή την χρονιά δίνει το δικαίωμα στους παλαιούς κατόχους διαρκείας να κρατήσουν την θέση τους, αρκεί η αγορά της κάρτας να γίνει ως τις 31 Ιουλίου. Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν ν’ αγοράσουν κάρτες για τις διαθέσιμες θέσεις, ενώ από την 1η Αυγούστου όσες θέσεις δεν έχουν ανανεωθεί θα γίνουν, επίσης, διαθέσιμες..

Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε Basket League (κανονική περίοδο και play-off), 7DAYS ΕuroCup (κανονική περίοδο -και σε περίπτωση πρόκρισης- Φάση των «16» και play-off) και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και στα επίσημα φιλικά που ο Προμηθέας δίνει κατά την προετοιμασία του. Για τη φετινή χρονιά μάλιστα, η ομάδα προετοιμάζει εκπλήξεις για τους «Προμηθείς», φιλοξενώντας μεγάλους αντιπάλους στην Πάτρα για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Οι τιμές:
Κίτρινη ζώνη (Διαζώματα Α, B, Λ, Μ, Ν)   –  140 €

Γαλάζια ζώνη / Family (Διαζώματα Ξ, O, T και Υ)  – 110  – 90 – 30 €   

110 € ο  πρώτος γονέας,

90 € ο δεύτερος γονέας ή παιδί άνω των 12 χρονών

30 € κάθε παιδί ως 12 χρονών (ημ/νια γέννησης 01.01.2007 & έπειτα)

Μωβ ζώνη / Business  (Διάζωμα Κ)  – 120 €

Πράσινη ζώνη – (Διαζώματα Π, Ρ, Σ)  –  100 / 85 €

100 € Πολύτεκνοι, φοιτητές, μαθητές, ΑΜΕΑ.

85 € Κάτοχοι δελτίου ανεργίας

Ground Seats –  220 / 180 € 

220 € Κεντρικό Διάζωμα

180 € Πλάγια Διαζώματα 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.