Ντέρμπι “Δικεφάλων” για Βέρντε!

Ιταλικό δημοσίευμα σήμερα (8/7) κάνει λόγο για διπλό ενδιαφέρον από την Ελλάδα για τον Ιταλό μεσοεπιθετικό της Ρόμα, βάζοντας στο παιχνίδι της απόκτησής του και τον ΠΑΟΚ, εκτός από την ΑΕΚ

Για τον Ντανιέλε Βέρντε υπάρχει διπλό ενδιαφέρον από την Ελλάδα! Σύμφωνα με σημερινό (8/7) δημοσίευμα της ιστοσελίδας tuttomercatoweb.com, για τον 23χρονο Ιταλό μεσοεπιθετικό ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ, εκτός από την ΑΕΚ. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η προσφορά των “ασπρόμαυρων” έχει ξεπεράσει αυτή των “κίτρινων” για τον παίκτη.
Ο Βέρντε είναι παίκτης που παίζει κυρίως δεξιά στη μεσαία γραμμή, όμως, έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στον άξονα, όσο και αριστερά. Είναι γνωστό από μέρες ότι η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως, σήμερα οι Ιταλοί βάζουν και τον ΠΑΟΚ στο “παιχνίδι”.
Δεν είναι, πάντως, μόνο οι δύο “Δικέφαλοι” που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα. Ενδιαφέρον υπάρχει ακόμη από τη νεοφώτιστη της La Liga, Μαγιόρκα, αλλά και την Μπέτις. Την περασμένη σεζόν ο 23χρονος μέσος αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ και κατέγραψε συνολικά 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Copa del Rey, σκοράροντας 6 γκολ.
Στο ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας σημειώνεται ακόμη ότι ο παίκτης, μετά από συζήτηση που είχε με τον Τζιανλούκα Πετράκι, ετοιμάζεται να ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με τη Ρόμα και θα βρίσκεται στην αποστολή των Ρωμαίων, που θα αναχωρήσει για την Τριγκόρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.