Το Mother παραλίγο να κυκλοφορήσει στο Gamecube

Δείτε τον ακυκλοφόρητο τίτλο της Earthbound.Ένα άγνωστο κεφάλαιο της ιστορίας της σειράς...

Δείτε τον ακυκλοφόρητο τίτλο της Earthbound.

Ένα άγνωστο κεφάλαιο της ιστορίας της σειράς Earthbound αποκαλύφθηκε από συντελεστή της εταιρείας. Σύμφωνα με τη δημοσίευση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Υasuyuki Honne, είχε μια ίδεα σχετικά με τη σειρά Mother την εποχή του Gamecube και τη μοιράστηκε με επικεφαλής των Nintendo και Namco.

Η αποκάλυψη έγινε με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου που αφορά την ζωή τού τέως προέδρου της Nintendo Satoru Iwata. Το εν λόγω βιβλίο κυκλοφόρησε από την Ιαπωνική εταιρεία Hobonichi, της οποία ιδρυτής είναι ο Shigesato Itoi, σχεδιαστής του Earthbound.

Ο Honne μοιράστηκε την εμπειρία του για το πώς γνώρισε τους Itoi και Iwata το 2003, κατά τη διάρκεια συζητήσεων για την ενδεχόμενη κυκλοφορία του Mother στο Gamecube. O Honne, τότε μοιράστηκε την ιδέα του, όσον αφορά τον εικαστικό τομέα, σύμφωνα με την οποία τα γραφικά θα ήταν χειροποίητα σκηνικά από πηλό. Ωστόσο ο Itoi δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα, γεγονός που απέτρεψε στον Honne να υλοποιήσει το σχέδιό του.

Όπως αναφέρει το Nintendo Everything, o Honne δήλωσε: “Γνώρισα τους Iwata και Itoi ταυτόχρονα, το 2003 όταν οι Namco και Nintendo συζητούσαν για μία GameCube έκδοση του Mother”. Συμπληρώνοντας ότι, “[ο Itoi] Δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται, του φάνηκε λίγο περίεργο, παρ’ όλα αυτά συνέχισε τις συζητήσεις”, έως ότου ακυρώσει εξ ολοκλήρου το project.

Παρ’ όλο που δεν συμφώνησαν στην υλοποίηση του, ο Itoi έδειχνε ενθουσιασμένος με την αισθητική των 80’s στη Αμερική την οποία μπορείτε να δείτε στις δύο εικόνες που ακολουθούν.

earthbound_felt

earthbound_felt_2
Μεσώ του @honnesan

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε ότι ο Ness έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να θυμίζει χειροποίητη κούκλα, σε ένα χειροποίητο σκηνικό – διόραμα. Η δεύτερη παρουσιάζει μία μάχη με έναν αντίπαλο, παράλληλα με το UI.


Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.