Αναχωρεί και περιμένει ενισχύσεις

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί για το Όστερμπεκ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της, με τον Γιώργο Δώνη να περιμένει ενισχύσεις μέσω μετεγγραφών.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί για το Όστερμπεκ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της, με τον Γιώργο Δώνη να περιμένει ενισχύσεις μέσω μετεγγραφών. Οι “πράσινοι” θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Κόναν, ο οποίος όλα δείχνουν πως μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα παραχωρηθεί δανεικός, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει πάρει μαζί του 26 ποδοσφαιριστές, με τους 15 από αυτούς να προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας. Ο Δώνης θα περιμένει τις προσεχείς ημέρες να ολοκληρωθούν τουλάχιστον δυο μετεγγραφές, ενώ έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού. Την ίδια στιγμή, οι “πράσινοι” φέρονται να εξετάζουν και ορισμένες περιπτώσεις για την κορυφή της επίθεσης, ενώ δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν προχωρήσει τις επαφές με τους Ζοάο Νούνιες για το δεξί άκρο της άμυνας και Μπαρτ Σένκεφελντ για το κέντρο της άμυνας. 

Στην αποστολή των “πράσινων” συμμετέχουν οι: Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Μπότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπεζής, Ζαγαρίτης, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής και Κόναν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.