Ο Χάουαρντ αναπολεί την ”Πόλη των Αγγέλων”

Ο 33χρνος Superman δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Γκρίζλις μετά την αποχώρηση του από την Ουάσινγκτον και τους Ουίζαρντς, με το Μέμφις όμως να θέλει να τον ξεφορτωθεί.

Ο 33χρονος Superman δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Γκρίζλις μετά την αποχώρηση του από την Ουάσινγκτον και τους Ουίζαρντς, με το Μέμφις όμως να θέλει να τον ξεφορτωθεί.

Ο Χάουαρντ που φόρεσε την φανέλα των λιμνάνθρωπων το 2013, παραχώρησε συνέντευξη σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης λέγοντας:

”Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί, όμως αγαπώ το Λος Άντζελες. Το Staples Center θα πάρει φωτιά φέτος. Έχω ζήσει την ατμόσφαιρα και επικρατεί τρέλα, όχι μόνο για τους Λέικερς, αλλά και για τους Κλίπερς”.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ που είναι έτοιμος να διανύσει την 16η σεζόν του στο NBA μίλησε για το αποτυχημένο πέρασμα του από τους Λέικερς.

 ”Δεν ταίριαξα στην ομάδα εκείνη την εποχή, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα…Στο Λος Άντζελες τον τελευταίο καιρό γίνονται σωστά πράγματα καθώς είναι η ομάδα με τους περισσότερους φιλάθλους στον κόσμο και με τα περισσότερα πρωταθλήματα τα τελευταία 40 χρόνια. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ομάδες που πέρασαν δύσκολους καιρούς να επιστρέφουν και να διεκδικούν πρωταθλήματα”.

Τις επόμενες μέρες θα κριθεί το μέλλον τοιυ Χάουαρντ που απ΄ότι φαίνεται  είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Λος Άντζελες 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.