Η πιο δύσκολη απόφαση του ρόστερ

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταλήγει στις τελικές του επιλογές σχετικά με το ρόστερ του Ολυμπιακού και ας δούμε πιο είναι το πιο... επίπονο "ψαλίδισμα".

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού οδεύει προς το τέλος της μετά από οκτώ φιλικά εντός και εκτός Έλλάδας, 18 ημέρες προπονητικής περιπλάνησης σε Πολωνία και Αυστρία και εν μέσω νέων αφίξεων που δυνάμωσαν τον κορμό και απωλειών που προβλημάτισαν τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο ίδιος μας είχε προετοιμάσει, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Πολωνία, για το δικό του βέλτιστο αριθμό προσώπων στο προπονητικό ρόστερ, μιλώντας για 22+3 τερματοφύλακες.

 

Τα κουκιά πλέον έχουν μετρηθεί με βάση τα όσα έχει δείξει ο Πορτογάλος στα φιλικά και την ώρα που το πρώτο επίσημο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν πλησιάζει (23/7, 21.30, NS1HD)! Το πρώτο… checkpoint του ρόστερ θα είναι η λίστα της UEFA, στην οποία θα πρέπει να χωρέσουν 22 ονόματα.

Οι επιλογές του Μαρτίνς είναι μεταξύ των Σα, Τζολάκη, Σιαμπάνη, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδη, Κούτρη, Τσιμίκα, Σεμέντο, Παπαδόπουλου, Μπα, Μεριά, Σισέ, Γκιλέρμε, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσου, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Γιώργου Μασούρα, Ντουρμισάι, Γκερέρο, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Μάρκοβιτς, Σολδάνο και Γιάννη Μασούρα.


Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Φορτούνης και Γιάγκος Βούκοβιτς
είναι τραυματίες και ως εκ τούτου δεν έχουν θέση στη συγκεκριμένη λίστα. Από την επιθετική γραμμή εκτός όπως όλα δείχνουν θα μείνουν οι Φράνκο Σολδάνο και Ούγκο Κάιπερς και από την αμυντική οι Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και Γιάννης Μασούρας

Από τους προαναφερθέντες καλύτερα απ’ όλους τα πήγε ο Γιάννης Μασούρας στην προετοιμασία, με ενεργό ρόλο στο ξεκίνημα του ταξιδιού και στο τελευταίο ματς με το Αμβούργο (όπου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση), με τον Πορτογάλο να τον παροπλίζει ωστόσο σε αρκετά παιχνίδια. Ο νεαρός αμυντικός είχε να υπερβεί ένα “βουνό” στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, καθώς μπροστά του βρίσκονται οι Ομάρ Ελανμπντελαουί και Βασίλης Τοροσίδης. 

Ο Μαρτίνς δεν έκλεισε… άκομψα την πόρτα στον Μασούρα, καθώς μετά από συνομιλία που είχε μαζί του, του ξεκαθάρισε πως του αρέσουν τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα, ωστόσο θα ήταν καλό να συνεχίσει σε ομάδα πιο ενεργό ρόλο την καριέρα του, τουλάχιστον για μία σεζόν.

* Η χθεσινή συμμετοχή του Τζολάκη, έστω και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ίσως αποτελεί ένα μήνυμα προτίμησης σχετικά με την τελική απόφαση στη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα, όσο δεν υπάρχει μεταγραφικό νέο για τη συγκεκριμένη θέση.     

* Οι υπόλοιποι τρεις ποδοσφαιριστές που απομένουν για να μείνουν εκτός λίστας, θα γίνουν άμεσα γνωστοί και ίσως υπάρξουν εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή της ομάδας.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.