SDCC 2019: Ανανεώθηκε το “Fear the Walking Dead” για 6η σεζόν

Περισσότερα ζόμπι!Μέσω του πάνελ της σειράς στο Comic-Con, που πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο...

Περισσότερα ζόμπι!

Μέσω του πάνελ της σειράς στο Comic-Con, που πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στο Σαν Ντιέγκο, μάθαμε ότι το “Fear the Walking Dead” ανανεώθηκε για 6η σεζόν. Επιπλέον, στην νέα σεζόν θα δούμε τους Colby Minifie, Peter Jacobson και Colby Hollman, οι οποίοι θα είναι τα νέα μέλη του cast.

Ο Jacobson πρωταγωνιστούσε στις σειρές “House M.D.”, “Colony”, “The Americans” και “NCIS: Los Angeles”, ενώ η Minifie είναι γνωστή μέσα από την σειρά “The Marvelous Mrs. Maisel” και θα την δούμε στο επερχόμενο “The Boys”.

Αυτή την περίοδο, η σειρά έχει κάνει διάλειμμα για την 5η σεζόν του, με το δεύτερο μισό να επιστρέφει στις 11 Αυγούστου.

O Peter Jacobson στο “House M.D.”

H σειρά είναι δημιούργημα των Robert Kirkman και Dave Erickson και άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia και Kim Dickens.

Πέρα από την εν λόγω σειρά, ετοιμάζεται και το spin-off με τον τίτλο “Fear”, το οποίο θα φέρει νεαρούς χαρακτήρες που μεγαλώνουν στην ζόμποαποκάλυψη. Σε αυτήν την σειρά, πρωταγωνιστές θα είναι οι νεαροί Alexa Mansour, Nicolas Cantu και Hal Cumpston.

Το “The Walking Dead” θα μπει στη 10 σεζόν του τον Οκτώβριο με την Danai Gurira που υποδύεται την Michonne από την τρίτη σεζόν της μεταποκαλυπτικής σειράς του AMC, επιβεβαίωσε τις φήμες που γεννήθηκαν νωρίτερα φέτος και την ήθελαν να αποχωρεί από τη σειρά. Η ίδια και η showrunner της σειράς, Angela Kang αποχαιρέτησαν τον χαρακτήρα της στο πάνελ.

Οι σειρές θα έχουν μέλλον στο AMC “για πολλά χρόνια”, παρά το γεγονός ότι τα κόμικς θα ολοκληρώσουν την ιστορία τους με το τεύχος #193. Αναμένουμε να δούμε τρεις ταινίες με τον Rick Grimes, η πρώτη εκ των οποίων θα ξεκινήσει την παραγωγή της στις αρχές του 2019, για να κάνει το ντεμπούτο της το 2020.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.