Ηλιόπουλος: «Αν παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο» (Video)

Ο Κώστας Ηλιόπουλος μίλησε στον Γιώργο Αργυρόγλου για την εμφάνιση του Βόλου στο φιλικό με την ΑΕΚ, τις φιλοδοξίες της ομάδας της Μαγνησίας αλλά και τι περιμένει από τον κόσμο.

Ο Κώστας Ηλιόπουλος μίλησε στον Γιώργο Αργυρόγλου για την εμφάνιση του Βόλου στο φιλικό με την ΑΕΚ, τις φιλοδοξίες της ομάδας της Μαγνησίας αλλά και τι περιμένει από τον κόσμο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Η εμφάνιση μας ήταν καλή, παρόλο που είμαστε μια νέα ομάδα, με μόλις τέσσερις παίκτες από τον περσινό κορμό. Έχουμε ακόμα ένα μήνα μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και νομίζω ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί φέτος. 

Πιστεύω ότι σιγά – σιγά θα βελτιωθούμε με τα φιλικά, αφού ακόμα είναι νωρίς. Αυτή τη στιγμή πρέπει να δει ο καθένας πως αγωνίζεται ο συμπαίκτης του, γιατί είμαστε καινούρια ομάδα και είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να ξέρει ο καθένας τις συνήθειες του συμπαίκτη του. 

Ο κόσμος θα μας αγκαλιάσει. Από την πρώτη χρονιά είχαμε καλή προσέλευση κόσμου, τη δεύτερη ακόμα περισσότερη και από φέτος στην Superleague ακούγεται πως ο κόσμος έρχεται σιγά σιγά στο γήπεδο. Αν παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και ανταγωνιστικό, ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.