Από νωρίς στο γήπεδο λόγω ζέστης!

Τι έγινε στην, πρωϊνή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Χορστ.

Οι πρωτοφανείς – για τα δεδομένα της χώρας και της κεντρικής Ευρώπης – υψηλότατες θερμοκρασίες που επικρατούν έχουν αναγκάσει την τεχνική ηγεσία να μεταφέρει τις πρωϊνές προπονήσεις νωρίτερα κι η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι Βιεϊρίνια – Μαουρίσιο που έκαναν το δικό τους τρέξιμο αρχικά κι ακολούθως το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, σε αντίθεση με τον Ενρίκε που έμεινε στο ξενοδοχείο για να κάνει θεραπεία ελέω των οχλήσεων που έχει στο ισχίο.

Οι υπόλοιποι, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, εστίασαν στην τακτική με σημείο αναφοράς το ιδιαίτερο «διπλό». Ιδιαίτερο καθώς οι τερματοφύλακες πήραν θέση στις ομάδας αλλά όχι τη φυσική τους, τις οποίες πλαισίωσαν οι Πέλκας – Ζαμπά.

Για την ιστορία, ο Ζίβκοβιτς σκόραρε, ο Ζαμπά ότι πήγαινε προς εστία έμπαινε κι ο Γιαννούλης «ζωγράφισε» μ’ ένα υπέροχο γκολ.

Πριν από αυτό, οι τερματοφύλακες υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σκιαθίτη ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα, όπου μέρος αυτού απασχόλησε κι η φετινή καινοτομία με το «Stroboscopic Visual Training».

Πρόκειται για μια νέα άσκηση, στην οποία οι πορτιέρε φορούν ειδικά γυαλιά μειωμένης ορατότητας αυξάνοντας το βαθμό δυσκολίας στις επεμβάσεις τους, σ’ έναν παραλληρισμό ανάλογων συνθηκών κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.