Δεν χάνει ο Παναθηναϊκός! (video)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Φένλο, κατακτώντας την τρίτη του νίκη σε τέσσερα φιλικά παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Φένλο, κατακτώντας την τρίτη του νίκη σε τέσσερα φιλικά παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους.

Μπορεί να αγχώθηκαν αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι πίεσαν, δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες, αλλά σταμάτησαν πάνω στον εκπληκτικό Διούδη, αλλά και να καρδιοχτύπησαν λόγω του τραυματισμού του Μπουζούκη, αλλά οι «πράσινοι» είπαν εκείνοι την τελευταία λέξη απέναντι στους σκληροτράχηλους Ολλανδούς.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, τους οποίους εμπιστεύτηκε ο Γιώργος Δώνης στο δεύτερο ημίχρονο, έβγαλαν τον προπονητή τους ασπροπρόσωπο και χάρη στο γκολ του Καμπετσή στο 85’ (τρομερό απ’ ευθείας πλασέ με το αριστερό, έπειτα από πάσα ακριβείας του Εμμανουηλίδη) και επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Η ελληνική ομάδα είχε προειδοποιήσει πέντε λεπτά νωρίτερα, όταν ο Δώνης έκλεψε τη μπάλα και έβγαλε τετ-α-τετ τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Κιρσμπάουμ.

Όσον αφορά την παράσταση του Διούδη κάτω από τα δοκάρια, ξεχωρίζει η διπλή απόκρουση στην φάση του 11’. Πρώτα σταμάτησε τη βολίδα του Φανόιερ που ήρθε έξω από την περιοχή κι εν συνεχεία σηκώθηκε αστραπιαία για να νικήσει τον Σοριάνο σε εξ επαφής τετ-α-τετ!

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθαν τα καλά νέα από τον τραυματισμό του Μπουζούκη για να διώξουν το αρχικό μούδιασμα. Ο Γιάνσεν θύμισε… Φαν Μπόμελ και Ντε Γιονγκ στα χειρότερά τους, στο μαρκάρισμα πάνω στον παίκτη του Παναθηναϊκού στο 22’. Εκείνος χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο, όμως λίγη ώρα αργότερα οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι πρόκειται για διάστρεμμα, το οποίο αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για 15-20 μέρες.

ΦΕΝΛΟ: Κιρσμπάουμ, Παχόνικ, Γιάννσεν, Σάφερ, Ρόσελαρ (87′ Φαν Ντάικ), Ποστ, Νέιντεκερ (86′ Γιάνσεν), Λίντχορστ, Φανόιεν (60′ Σινκλέρ), Σοριάνο, Ράιτ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
Διούδης (46′ Κότσαρης), Θεοχάρης (46′ Γιόχανσον), Κολοβέτσιος (46′ Νούνες), Μαυρομμάτης (46′ Πούγγουρας), Ινσούα (46′ Ζαγαρίτης), Αλεξανδρόπουλος (46′ Σερπέζης), Ζαχίντ (46′ Χατζηγιοβάνης), Μπουζούκης (26′ Δώνης), Κολοβός, Χατζηθεοδωρίδης (46′ Εμμανουηλίδης), Βέργος (46′ Καμπετσής).



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.