Φωτιά με φωτιά!

Η Βικτόρια Πλζεν έρχεται με προσανατολισμό σκοραρίσματος στο Φάληρο. Πως απαντά ο Πέδρο Μαρτίνς!

Ο επαναληπτικός του “Γ. Καραϊσκάκης” με τη Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αποκτά μορφή σκακιέρας για τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Πάβελ Βρμπα, μετά και το “λευκό” αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Doosan Arena. 

Οι Τσέχοι είχαν την ευκιαρία να ξεκουράσουν αρκετούς παίκτες στο ματς με την Κάρβινα, στο οποίο επικράτησαν 3-2. Το κέρδος από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση για τους Τσέχους ήταν το “ξεμπούκωμα” του βασικού σέντερ φορ της ομάδας Μίκαελ Κρμεντσικ, ο οποίος αναζητούσε το γκολ μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο τον περασμένο Μάρτιο. Τελευταία φορά που είχε βρει δίκτυα ο 26χρονος επιθετικός ήταν στις 26 Αυγούστου του 2018 (!), έχοντας πετύχει χατ-τρικ στο ματς με την Μλάντα Μπόλεσλαβ για το πρωτάθλημα της Τσεχίας. 

Ο Πάβελ Βρμπα προετοιμάζει τον Νταβίντ Λιμπέρσκι για το παιχνίδι στο Φάληρο. Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Πλζεν δεν συμμετείχε στο πρώτο ματς, εξαιτίας τιμωριας από την περασμένη σεζόν. Η συμμετοχή του ανεβάζει την ικανότητα των Τσέχων να δημιουργήσουν περισσότερη επιθετικότητα από την άμυνα, καθώς ο 35χρονος αμυντικός διακρίνεται για την ενέργεια του και τις γρήγορες μεταβάσεις του στην αντίπαλη επίθεση.

Η απάντηση του Πέδρο Μαρτίνς στη… φωτιά των Τσέχων έρχεται με το ίδιο νόμισμα. Από χθες είναι γνωστό πως ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς είναι το χαρτί του Πορτογάλου για να προσθέσει φρεσκάδα στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής. Ίσως μάλιστα θυσιάσει και τον Ποντένσε για να μπει στο ματς ο Σέρβος σε ένα πιθανό 4-3-3 με Μασούρα και Βλαμπουενά πίσω από τον Γκερέρο. Στην άλλη περίπτωση ίσως μείνει εκτός ο Γιώργος Μασούρας, για να δώσει τη θέση του στον νεαρό Σέρβο στο αγαπημένο 4-2-3-1 του Μαρτίνς, που ωστόσο δεν λειτούργησε στην Τσεχία. 

Από εκεί και πέρα η απάντηση στο φορμάρισμα του Κρμεντσικ ακούει στο όνομα Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος ο οποίος έχει σπουδαίο αγωνιστικό ρυθμο, προερχόμενος από την εκπληκτική του πορεία στο Κόπα Άφρικα, δουλεύει εδώ και μέρες δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο, για να αποκτήσουν την απαραίτητη χημεία και θα είναι βασικός στο σχήμα με τη Βικτόρια Πλζεν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ίσως ξεκαθαρίσει περισσότερα πράγματα στο τελευταίο αποψινό δίτερμα των “ερυθρόλευκων”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.