To Doom Eternal θα έχει ειδικό χώρο για να αράζει ο Doomguy

Λίγη χαλάρωση δεν βλάπτει.O executive producer του Doom Eternal, Marty Stratton, μίλησε στο...

Λίγη χαλάρωση δεν βλάπτει.

O executive producer του Doom Eternal, Marty Stratton, μίλησε στο QuakeCon για τον ειδικό χώρο που θα υπάρχει στο space marine όπου στην ουσία ο Doomguy θα μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα.

Στην σκηνή μάλιστα ανέβηκε σύμφωνα με το PC Gamer, και ο creative director του παιχνιδιού, Hugo Martin, για να δείξει περισσότερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι. Στη συνέχεια τα μέλη του Slayers Club είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις που κατέληξαν σε μία αστεία συζήτηση για το τι κάνει ο Doomguy στον ελεύθερο χρόνο του, κυρίως τι γυμναστική κάνει και αν παίρνει αναβολικά.

“Εξοντώνει δαίμονες όλη την ώρα, οπότε…”, είπε ο Martin υπονοώντας ότι η φυσική του κατάσταση και όλη του η γυμναστική είναι ακριβώς αυτό. “Είναι αστείο γιατί είχαμε μία σχετική συζήτηση. Κάνει καθόλου βάρη; Ήμουν σε φάση, δεν.. δεν είναι ένας απλός τύπος. Δεν νομίζω να παίρνει πρωτεΐνη.”

Έπειτα από λίγη συζήτηση ο Stratton γύρισε στον Martin και είπε ψιθυριστά: “Μήπως πρέπει να πούμε για τον χώρο;” Ο Stratton βέβαια είχε μικρόφωνο, οπότε αυτό ακούστηκε.

“Θα δείτε έναν χώρο όπου ας πούμε ότι περνάει τον ελεύθερο χρόνο του”, είπε στη συνέχεια ο Martin. “Αν σας ενδιαφέρει τόσο, θα καταφέρετε να δείτε πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του ενώ θα μάθετε πολλά γι’ αυτόν μέσα από το παιχνίδι, αν δώσετε την απαραίτητη προσοχή βέβαια.”

Το Doom Eternal κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.