Τηλεοπτική μεταφορά αποκτά το “Fast Color” από την Viola Davis

Οι σεναριογράφοι της ταινίας θα γράψουν το πιλοτικό επεισόδιο.Η ταινία "Fast Color" θα αποκτήσει...

Οι σεναριογράφοι της ταινίας θα γράψουν το πιλοτικό επεισόδιο.

Η ταινία “Fast Color” θα αποκτήσει τηλεοπτική μεταφορά από την εταιρεία παραγωγής της Viola Davis.

Σύμφωνα με το Deadline, οι σεναριογράφοι της ταινίας, Julia Hart και Jordan Horowitz, θα βρεθούν στη θέση των εκτελεστικών παραγωγών πλάι στην Davis, στον σύζυγό της Julius Tennon και στην εταιρεία παραγωγής τους JuVee Productions. Μαζί τους στην παραγωγή θα βρεθούν και οι Liddell και Pete Shilaimon με την εταιρεία παραγωγής τους LD.

Η σειρά θα προβληθεί από το Amazon Prime, οι Hart και Horowitz θα γράψουν το πιλοτικό επεισόδιο της επερχόμενης σειράς, με την Hart να κάθεται στη θέση του σκηνοθέτη.

Δείτε το trailer της ταινίας, παρακάτω:

Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν οι Gugu Mbatha-Raw, Lorraine Toussaint και Saniyya Sidney. Η ταινία κυκλοφόρησε το 2018 και εξιστορεί τις περιπέτειες της Ruth, μιας πρώην χρήστριας ναρκωτικών ουσιών, η οποία γυρίζει στην πόλη της και ανακαλύπτει ότι οι δυνάμεις που τρέχουν στις φλέβες της οικογένειάς της, δεν έχουν χαθεί. Παρά το γεγονός ότι οι δυνάμεις έχουν μείνει κρυφές από τον υπόλοιπο κόσμο, οι γυναίκες της οικογένειας, η Ruth, η μητέρα της, Bo, και η κόρη της Ruth, Lila, συνειδητοποιούν ότι μία από αυτές μπορεί να σώσει τον κόσμο.

“Από την πρεμιέρα του στο SXSW [φεστιβάλ ταινιών και μουσικής], υπήρχε μεγάλη υποστήριξη για την ταινία”, είπε η Hart. “Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι για την ευκαιρία που μας δίνεται να συνεχίσουμε να ζούμε σε αυτόν τον κόσμο, με αυτές τις γυναίκες, και δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερους συνεργάτες από τους Viola, Julius, Mickey, Pete και όλους στο Amazon”.

“Η δέσμευσή μας στην JuVee ως καλλιτέχνες είναι αυτό που τροφοδοτεί την φαντασία μας. Θέλουμε να παίξουμε και να προκαλέσουμε και να ρωτήσουμε, ‘Τι και αν….'”, είπαν οι Davis και Tennon. “Το ‘Fast Color’ μας επιτρέπει να ζούμε σε ένα κόσμο που εκπληρώνει όλα τα παραπάνω. Πρόκειται για μια ιστορία και έναν κόσμο που μας δείχνει ότι όχι μόνο έχουμε ψυχή, αλλά έχουμε και καταπληκτικές, απίθανες γυναίκες που την προστατεύουν με μανία”.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες, αλλά μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.