Λεβαντόφσκι: “Δεν μας φτάνει μόνο ο Σανέ, τρεις έφυγαν”

Δε μάσησε τα λόγια του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σε συνέντευξή του στην Bilt για τις μεταγραφικές κινήσεις της Μπάγερν Μονάχου.

Δε μάσησε τα λόγια του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σε συνέντευξή του στην Bild για τις μεταγραφικές κινήσεις της Μπάγερν Μονάχου. 

Ο στράικερ των Βαβαρών ήταν καυστικός με το πως έχει επιλέξει να κινηθεί η διοίκηση της ομάδας του Μονάχου, από την ημέρα, που έφυγαν οι Ριμπερί, Ρόμπεν και Χάμες Ροντρίγκες. 

Θεωρεί εξαιρετική την απόκτηση του Σανέ, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει την Μπάγερν κυρίαρχο στη Γερμανία και άκρως ανταγωνιστική στην Ευρώπη. 

Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Νομίζω χρειαζόμαστε τρεις νέους παίκτες. Χάσαμε ήδη τρεις στην επίθεση με τους Φρανκ Ριμπερί, Άριεν Ρόμπεν και Χάμες Ροντρίγκεζ και μέχρι στιγμής δεν έχουμε αποκτήσει κανέναν παίκτη εγνωσμένης αξίας στην αντίστοιχη θέση. 

Χρειαζόμαστε έναν εξτρέμ, ακόμα κι αν έρθει ο Σανέ. Ίσως έναν αμυντικό μέσο και έναν σέντερ φορ. Αν θες να παίζεις όλη τη χρονιά με 13 ή 14 έμπειρους παίκτες, θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε 50, 60 παιχνίδια σε μια γεμάτη σεζόν, όχι απλά τρεις, τέσσερις, πέντε μήνες», ήταν τα λόγια του 30χρονου επιθετικού. 

Μένει να δούμε αν τα λόγια του βρουν… αφτιά στη διοίκηση κι αν βρουν, να δούμε αν θα εισακουστούν τα όσα είπε ή αν θα ενοχλήσουν. Μπορεί βέβαια και… τα δύο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.