Καθάρισαν Μάλμοε και Σπαρτάκ Μόσχας, προβάδισμα για Γιεχούντα και ΑΙΚ

Η Μάλμοε και η Σπαρτάκ Μόσχας νικήσαν με 3-0 και 2-3 τις Ζρινιέσκι και Τουν αντίστοιχα και πήραν προβάδισμα πρόκρισης για την πρόκριση στα play-offs του Europa League.

Η Μάλμοε και η Σπαρτάκ Μόσχας νικήσαν με 3-0 και 2-3 τις Ζρινιέσκι και Τουν αντίστοιχα και πήραν προβάδισμα πρόκρισης για την πρόκριση στα play-offs του Europa League.

Στο Μάλμοε Στέντιουμ οι Σουηδοί δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην Ζρινιέσκι και επικράτησαν των Βόσνιων με 3-0. Το σκορ άνοιξε στο 36’ ο Μπένγκτσον και στο 66’ ο Κρίστιανσεν έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Ρίεκς στο 74ο λεπτό.

Στην Τουν Αρίνα η Σπαρτάκ Μόσχας έκανε μεγάλο βήμα νικώντας τους Ελβετούς με 3-2. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε γκολ των Πόνσε στο 22’ και Μπακάεφ στο 29’. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με γκολ των Χ΄φτι στο 52’ και Ραπ στο 59’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ο Μπακάεφ όμως με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 73’ χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης πέρασε νικηφόρα από το Τίρασπολ επικρατώντας της Σέριφ με 2-1. Οι Σουηδοί αιφνιδίασαν τους Μολδαβούς σημειώνοντας δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 12’ με αυτογκόλ του Λούκιτς και στο 14’ με γκολ του Σίγκθορσον. Το μόνο που καταφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 56’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κέντις.

Στο Μπακού η Μπνέι Γιεχούντα προηγήθηκε με 2-0 της Νέφτσι με γκολ που σημείωσαν στο 26’ ο Σαγκάς και στο 36’ ο Γκαντίρ. Οι Αζέροι μείωσαν στο 43’ με τον Μόνροουζ και στην επανάληψη πίεσαν καταφέρνοντας στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τον Αλαξάροφ.

Η PSV Αιντχόφεν νίκησε στην Νορβηγία την Χαούγκεσουντ με γκολ που σημείωσε ο Μπεργκβάϊν στο 24’ με εκτέλεση πέναλτι και πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία.

Τέλος ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν η Μαριούπολη με την Άλκμααρ μένοντας στο 0-0 στην Ουκρανία. Έτσι τα πάντα θα κριθούν στην ρεβάνς στην Ολλανδία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.