Φαν Ντε Μπέικ: «Να είμαι σημαντικός κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέικ θέλει να κάνει καλή εμφάνιση στη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ, ίσως στην τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του Άγιαξ.

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέικ θέλει να κάνει καλή εμφάνιση στη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ, ίσως στην τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του Άγιαξ.

Ο Ολλανδός μέσος, ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα στο χθεσινό 5-0 με την Έμεν για την Εredivisie, με την εξέδρα να εκφράζει την επιθυμία της για την παραμονή του, φωνάζοντας το σύνθημα «Ντόνι για ακόμα μία χρονιά».

Ο παίκτης μετά το ματς, απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του, αν και δήλωσε κολακευμένος με τις εκδηλώσεις των οπαδών.

«Φυσικά το άκουσα και μου άρεσε πολύ, είναι πολύ καλύτερο από το να φώναζαν ”Ντόνι άντε γ…ου!”. Ακόμα και οι Νοτιοαμερικανοί γνωρίζουν το σύνθημα και μου το τραγουδούν στα αποδυτήρια. Ο Τάντιτς ήθελε να το τραγουδήσω κι εγώ και μου είπε ότι τώρα πρέπει να μείνω. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει, θέλω κι εγώ να ξεκαθαρίσει το θέμα, δεν είναι αλήθεια όλα όσα γράφονται. Φυσικά είναι καλό που παίκτες όπως οι Ζιγιάς, Τάντιτς, Ονανά, Ταγλιαφίκο, Νέρες και Μαζραουί ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους. Θα έλεγα ψέματα αν ισχυριζόμουν ότι δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, αλλά προς το παρόν είμαι ευτυχισμένος να βγαίνω στο γήπεδο και να αγωνίζομαι. Σκόραρα την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Φιτέσε, τώρα πάλι κόντρα στην Έμεν. Ελπίζω να είμαι σημαντικός και κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τρίτη», είπε ο παίκτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.