To Marvel’s Avengers είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της Crystal Dynamics

Το έχουν πάρει πολύ σοβαρά.Σε συνέντευξη του στο GamesIndustry.biz, ο επικεφαλής της Crystal...

Το έχουν πάρει πολύ σοβαρά.

Σε συνέντευξη του στο GamesIndustry.biz, ο επικεφαλής της Crystal Dynamics, Scott Amos, μίλησε για το μεγαλύτερο εγχείρημα στην ιστορία του studio.

Αυτό δεν είναι άλλο από το Marvel’s Avengers. O Amos λοιπόν δήλωσε: “Δεν έχουμε προσπαθήσει ποτέ κάτι μεγαλύτερο. Έχουμε πέντε studio να δουλεύουν αυτή τη στιγμή πάνω στο παιχνίδι: την Crystal Dynamics, ένα νέο studio που ανοίξαμε στο Bellevue ονόματι Crystal North West, έχουμε συνεργάτες στο Nixxes της Ολλανδίας με τους οποίους συνεργαζόμαστε εδώ και 20 χρόνια και τέλος την Eidos Montreal η οποία μας βοήθησε με το Tomb Raider. Μέχρι και η Square Enix βοήθησε με τον τρόπο της.”

Ο Amos ξεκαθάρισε ότι ήθελαν να ξεπεράσουν τις προηγούμενες δουλειές τους και αυτό αποτέλεσε την αιτία που το παιχνίδι επεκτάθηκε στα πέντε studio. Βέβαια όλα αυτά έφεραν πολλές αλλαγές στην όλη ανάπτυξη του παιχνιδιού.

“Έπρεπε να αλλάξουμε τον τρόπο που δουλεύαμε, το πώς ήμασταν οργανωμένοι σαν ομάδα, τους ανθρώπους που δούλευαν πάνω σε αυτό αλλά και τους εξωτερικούς μας συνεργάτες. Προσλάβαμε άτομα όπως τον Shaun Escayg, ο οποίος είναι creative director. Είχε βοηθήσει στις ιστορίες των Uncharted και The Last of Us, οπότε τον χρειαζόμασταν να βοηθήσει και στη δική μας ιστορία. Ο Dave Fifield, από την άλλη, ήταν ο σκηνοθέτης του Halo αλλά και του Call of Duty. Τον χρειαζόμασταν λοιπόν να μας βοηθήσει με το multiplayer.”

“Ο Vince Napoli είναι ο Lead combat designer του παιχνιδιού. Αφού τελείωσε με το God of War, ήρθε σε εμάς. Έχουμε διαλέξει πολύ προσεκτικά τους καλύτερους των καλύτερων.”

Εκτός βέβαια από τα πέντε studio, ο Amos υπογράμμισε και τη συμβολή της Marvel στο όλο εγχείρημα τονίζοντας ότι η συνεργασία αυτή υπήρξε πολύ γόνιμη.

“Ενσωματώθηκαν στην ομάδα μας. Μιλάμε μαζί τους καθημερινά, τους στέλνουμε τη δουλειά μας αλλά και demos τα οποία παίζουν, και μας στέλνουν feedback. Δουλεύουμε όλοι μαζί υπέροχα.”

Για περισσότερα νέα μείνετε στο IGN Greece.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.