Το ραντεβού της Βίνους με τη 15χρονη (!) Γκοφ

Αναμφίβολα είναι το πιο «τρελό» ζευγάρι της ημέρας, ίσως και του φετινού Wimbledon!

Αναμφίβολα είναι το πιο «τρελό» ζευγάρι της ημέρας, ίσως και του φετινού Wimbledon! Η συνάντηση της Βίνους Ουίλιαμς με την Κόρι Γκοφ είναι αυτή, που κλέβει την παράσταση στην πρεμιέρα του βρετανικού γκραν σλαμ και όχι άδικα!

Ένας από τους λόγους, ίσως και ο βασικότερος είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας καθώς 24 ολόκληρα χρόνια χωρίζουν τις δύο Αμερικανίδες…

Η Βίνους λοιπόν στα 39 της και στο 106ο ματς της στο All England Club καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο ενός παιδιού-θαύματος, που πολλοί χαρακτηρίζουν ως τη νέα Σερίνα Ουίλιαμς! 

Η 15χρονη Γκοφ είναι η νεότερη τενίστρια που προκρίνεται, στην εποχή της Open Era στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon. Ένα επιπλέον εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι η Βίνους έγινε επαγγελματίας το 1994, δέκα ολόκληρα χρόνια πριν γεννηθεί η Γκοφ και μέχρι το 2004, χρονιά που ήρθε στον κόσμο η Κόρι Γκοφ, είχε ήδη περάσει από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και είχε κερδίσει 4 Slams, δύο εκ των οποίων στο Λονδίνο!

Πάντως, η παρουσία της Γκοφ στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon μόνο τυχαία δεν είναι… Στα 13 (!) της αγωνίστηκε στον τελικό juniors στο US Open και στα 14 της κέρδισε τον τίτλο στα juniors του Roland Garros.

Για την Γκοφ, οι αδερφές Ουίλιαμς είναι ο λόγος, που επέλεξε να ασχοληθεί με το τένις και η αρχή της νεαρής στο άθλημα είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή…

Η αναμέτρηση της Βίνους Ουίλιαμς με την Κόρι Γκοφ θα κλείσει την αγωνιστική μέρα του κορτ 1 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1HD στις 19.00 αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα στον Βέσελι και τον Ζβέρεφ. Συντονιστείτε! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.