Με οδηγό την εμφάνιση στο Αγρίνιο

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, μετά το νικηφόρο πέρασμά του από το Αγρίνιο και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή (17:15, Novasports 2).

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, μετά το νικηφόρο πέρασμά του από το Αγρίνιο και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή (17:15, Novasports 2). Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν τη νίκη, προκειμένου να μη μπλέξουν σχετικά με την παρουσία τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του, ο Βλάνταν Ίβιτς ζήτησε από τους παίκτες του, εκτός από τη νίκη και μια καλή εμφάνιση, έτσι ώστε να δείξουν πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3, το οποίος είχε χρησιμοποιήσει και στο Αγρίνιο. Ο Βελλίδης θα καθίσει στην εστία του «Δικέφαλου» του Βορρά, με τους Βίτορ και Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας. Οι Σκόνδρας και Λέοβατς θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Τζιόλη, Χαρίση και Κάτσε να αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Οι Μυστακίδης, Πέλκας και Αθανασιάδης θα είναι οι τρεις της επίθεσης. 

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία οι Γλύκος, Ζάιρο, Αντόνις, Μακ, Μπερμπάτοφ, Χατζηισαΐας, Τσίμιροτ και Κωνσταντινίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.