Μοντάλι: «Βάζει χρήματα ο Ρέστης»

Ο Τζιανπάολο Μοντάλι αποκάλυψε πως ο Βίκτωρ Ρέστης θα έχει εμπλοκή στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού και πως θα επενδύσει στους «πράσινους» ένα σημαντικό ποσό.

Ο Τζιανπάολο Μοντάλι αποκάλυψε πως ο Βίκτωρ Ρέστης θα έχει εμπλοκή στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού και πως θα επενδύσει στους «πράσινους» ένα σημαντικό ποσό. Ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε πως ο Έλληνας επιχειρηματίας και φίλαθλος του Ολυμπιακού, συνεργάζεται με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την επόμενη ημέρα του «τριφυλλιού». 

Χαρακτηριστικά, ο Μοντάλι δήλωσε στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»: «Τον ευχαριστώ που με τιμά με τη φιλία του και που κάθε χρόνο με προσκαλεί στην Ελλάδα. Όλοι ξέρουν πως είναι Ολυμπιακός αλλά κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσει ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού. Δεν θα βάλει τον επιχειρηματικό εγωϊσμό του, την φήμη του και τα χρήματα του για να αποτύχει».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μέγεθος όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη. Στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο αυτό που μετράει είναι οι αξιόπιστες επενδύσεις και τα σοβαρά επιχειρηματικά πλάνα. Οι οπαδοί το βλέπουν συναισθηματικά αλλά οι αγορές και ο ανταγωνισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο δεν χωρά συναισθηματισμούς. Είδατε πόσο χαμηλά έφτασε ο Παναθηναϊκός. Αυτό επηρέασε τον ελληνικό αθλητισμό. Το εγχείρημα του κυρίου Ρέστη με τον Πιεμπονγκσάντ είναι πολύ σημαντικό και αξίζει συγχαρητηρίων»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.