Ο Έμερι οδηγεί την κούρσα

Ο Ουνάι Έμερι παραμένει το φαβορί για να διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, εφόσον τελικά αυτός αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν.

Ο Ουνάι Έμερι παραμένει το φαβορί για να διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, εφόσον τελικά αυτός αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν. Πολύ απλά γιατί ο 41χρονος προπονητής έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του στο λιμάνι.

Ο Έμερι προέρχεται από το ισπανικό πρωτάθλημα, είναι νέος σε ηλικία και έχει παραστάσεις με την Βαλένθια από το Champions League και το Europa League. Άλλα όνόματα που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό είναι των Μίτσελ, Μαρθελίνο, Φλόρες και Μανθάνο.

Ωστόσο καμιά εξέλιξη δεν πρόκειται να δρομολογηθεί αν πρώτα ο Βαλβέρδε δεν ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Δεν αποκλείεται αυτό να κάνει μετά το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα ή αύριο με κάποια γραπτή του δήλωση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sporτday ο Βαλβέρδε αρνήθηκε πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας, ύψους 3.5 εκ ευρώ τον χρόνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.