Α. Σαμαράς: Αφύσικη και προκλητική η άνοδος των τιμών

Σήμερα είναι η Ημέρα του Καταναλωτή και βρισκόμαστε εδώ για να επισημάνουμε το γεγονός ότι, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνικός λαός, θεωρούμε ότι είναι αφύσικο και, καμιά φορά και προκλητικό, την ώρα που οι μισθοί πέφτουν, οι συντάξεις πέφτουν και υπάρχει βαθιά ανεργία και ύφεση, να βλέπουμε, μαζί με όλο τον κόσμο, ότι πάρα πολλές φορές οι τιμές ανεβαίνουν.

«Σήμερα είναι η Ημέρα του Καταναλωτή και βρισκόμαστε εδώ για να επισημάνουμε το γεγονός ότι, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνικός λαός, θεωρούμε ότι είναι αφύσικο και, καμιά φορά και προκλητικό, την ώρα που οι μισθοί πέφτουν, οι συντάξεις πέφτουν και υπάρχει βαθιά ανεργία και ύφεση, να βλέπουμε, μαζί με όλο τον κόσμο, ότι πάρα πολλές φορές οι τιμές ανεβαίνουν. Για αυτό το λόγο βρίσκομαι εδώ στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, προκειμένου να συζητήσουμε το θέμα σε βάθος. Είναι κάτι που ενδιαφέρει όλο τον Ελληνικό λαό. Και είμαι βέβαιος ότι, μέσα από τη συζήτηση που θα έχουμε, θα βγουν πάρα πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα», η πλήρης δήλωση του Προέδρου της ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς, συνοδεύονταν στις συναντήσεις του με τη διοίκηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, από τον Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Αγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη, τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο του Τομέα Οικονομίας, Χρήστο Σταϊκούρα, τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο του Τομέα Οικονομίας, Νότη Μηταράκη και τον Γενικό Διευθυντή του Κόμματος, Θανάση Σκορδά.

Πηγή: newsbomb.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.