Άμεση ανάγκη για 5 εκατ. ευρώ!

Την άμεση ανάγκη για την εξεύρεση πέντε εκατομμυρίων ευρώ μέχρι τις 30/6 έτσι ώστε να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν, ανέλυσε ο Ζήσης Βρύζας και τα μέλη της διοίκησης στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, η οποία διήρκησε περισσότερο από 2,5 ώρες και στην οποία δεν έλειψαν οι εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Την άμεση ανάγκη για την εξεύρεση πέντε εκατομμυρίων ευρώ μέχρι τις 30/6 έτσι ώστε να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν, ανέλυσε ο Ζήσης Βρύζας και τα μέλη της διοίκησης στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, η οποία διήρκησε περισσότερο από 2,5 ώρες και στην οποία δεν έλειψαν οι εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ πρέπει να βρει άμεσα τρόπο να καλύψει ποσό πέντε εκατομμυρίων ως τις 30/6 προκειμένου να εξασφαλίσει η ομάδα άδεια συμμετοχής σε ευρωπαική διοργάνωση την επόμενη περίοδο. “Έχουμε σοβαρό θέμα για τις 30/6, πρέπει να βρεθεί λύση, έχουμε επιλέξει να βρούμε λύσεις με απόλυτα διαφάνεια και ειλικρίνεια. Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας, χρειαζόμαστε τη στήριξη του. Εγώ ψάχνω ανθρώπους να ενισχύσουν την προσπάθειά μας”, ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο Βρύζας στους παρευρισκόμενους μετόχους αλλά και οπαδούς.

Ενταση  στην ανάλυση της περιόδου Ζαγοράκη
Οι τόνοι της Συνέλευσης ανέβηκαν όταν έγινε συζήτηση για τα οικονομικά δεδομένα της διοίκησης Ζαγοράκη και το άνοιγμα των 12,5 εκατομμυρίων που υπάρχει στον σύλλογο! Από τους μικρομετόχους τέθηκε το θέμα της απόδοσης ευθυνών σε αυτούς που δημιούργησαν αυτό το άνοιγμα. Μάλιστα, ζητήθηκε να διευκρινιστεί εάν οι Θόδωρος Ζαγοράκης και Ηλίας Βιολίδης οφείλουν κάποια ποσά στην ΠΑΕ.

Εξηγήθηκε πως η καρτέλα Ζαγοράκη είναι χρεωμένη με 320.000 ευρώ που δόθηκαν για σκοπούς της ομάδας. Τονίστηκε πως γι’ αυτό το ποσό δεν υπάρχουν παραστατικά και μάλιστα ο Βρύζας έθεσε ως πρόταση της διοίκησης να εγκριθούν αυτά τα χρήματα ως αμοιβή στον Θόδωρο Ζαγοράκη για την συνολική θητεία του.

Οσον αφορά την χρεωμένη καρτέλα του Ηλία Βιολίδη το συνολικό ποσό φτάνει τις 318.000 ευρώ συν ένα ποσό 100.000 ευρώ που ο ίδιος έχει διακανονίσει απ’ ευθείας με τρίτους τους οποίους οφείλονται. Ο Βρύζας τόνισε: “Για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει ένα διακανονισμός του Βιολίδη με την ΚΑΕ με ημερομηνία καταβολής έως 30/6. Συναντήθηκα μαζί του και μου ζήτησε να γίνει νέος διακανονισμός και να πάει μετά τις 1/7. Του ξεκαθάρισα πως αυτά τα χρήματα πρέπει να δοθούν μέχρι τις 30/6 γιατί η ΠΑΕ τα έχει ανάγκη. Υποσχέθηκε πως θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα φέρει”.

Εγκρίθηκαν οι αμοιβές προέδρου και τεχνικού διευθυντή
Τέλος, τέθηκε το θέμα της έγκρισης αμοιβών για την θέση του προέδρου του Δ.Σ. και του μέλους της διοίκησης-τεχνικού διευθυντή. Συγκεκριμένα η πρόταση ήταν ο Βρύζας να αμοίβεται με 7.000 ευρώ μηνιαίως και ο Κωνσταντινίδης με 3.500 ευρώ. Εγκρίθηκε μάλιστα με πολύ λίγες αρνητικές ψήφους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.