Δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εξαντλήσει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου από το Αμβούργο, το οποίο υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εξαντλήσει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου από το Αμβούργο, το οποίο υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γερμανική ομάδα αναμένεται να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις για την παραχώρηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Αρχικά, το Αμβούργο αξίωνε 6,5 εκατομμύρια ευρώ, για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, με τον ΠΑΟΚ να μην είναι διατεθειμένος να δώσει αυτά τα χρήματα.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αναμένεται να έχουν επαφές και με την πλευρά του παίκτη, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» στις δικές του απολαβές. Αν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα σε Παπαδόπουλο και ΠΑΟΚ, τότε θα υπάρξει νέα προσέγγιση με το Αμβούργο, ώστε να τελειώσει άμεσα η μετεγγραφή. Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως το θέμα του Παπαδόπουλου έχει πάει πίσω τη μετεγγραφή του Χατσερίντι, για τον «Δικέφαλο» του Βορρά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.