“Καμπανάκι” από την ΟΥΕΦΑ

Η ΟΥΕΦΑ είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τους κανονισμούς του Financial Fair Play και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η ΟΥΕΦΑ είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τους κανονισμούς του Financial Fair Play και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Οι δύο αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο και Αντρέα Τραβέρσο, μίλησαν στην αθλητική εφημερίδα “Goal” και ξακαθάρισαν ότι οι νόμοι είναι ίδιοι για όλες τις ομάδες.

“Είναι γεγονός ότι δείχνει πολλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο το γεγονός ότι τρεις ομάδες σας παραπέμφθηκαν στην Πειθαρχική Επιτροπή για παραβίαση των άρθρων του Financial Fair Play. Σαφώς και δεν μπορεί να είναι τυχαίο”, είπε χαρακτηριστικά ο Ινφαντίνο για να συμπληρώσει:

“Τιμωρήσαμε ήδη τον ΠΑΟΚ, αλλά του δώσαμε μια δίκαιη δεύτερη ευκαιρία να προσαρμοστεί. Ακολουθούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Δεν είναι η πρώτη φορά. Με την ΑΕΚ για παράδειγμα, είναι γνωστό από παλιά. Ακόμα δεν έχω ξεχάσει το παλιό μίτινγκ για την ΑΕΚ, Θυμάμαι τις κουβέντες με τον Νικολαΐδη. Ήταν μαρτύριο εκείνο το μίτινγκ…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.