Με Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό

Η Μπαρτσελονέτα θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον αυριανό (8/6, 20:00) ημιτελικό του Champions League υδατοσφαίρισης.

Η Μπαρτσελονέτα θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον αυριανό (8/6, 20:00) ημιτελικό του Champions League υδατοσφαίρισης.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας επικράτησε 9-4 της ουγγρικής Έγκερ, στον δεύτερο προημιτελικό του final-8 που διεξάγεται στη Γένοβα, και πλέον στέκεται εμπόδιο στο δρόμο των «ερυθρολεύκων» για τον τελικό του Σαββάτου (9/6).

Οι Καταλανοί επικράτησαν ευκολότερα του αναμενομένου σήμερα, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αλμπέρτο Μουνάριθ, που σημείωσε τέσσερα τέρματα. Μάλιστα, αν δεν ήταν ο διεθνής Σέρβος τερματοφύλακας, Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, που έκανε 15 επεμβάσεις, το σκορ θα μπορούσε να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η Εγκερ, με τον Αγγελο Βλαχόπουλο να πετυχαίνει δύο γκολ, έμεινε στο παιχνίδι ως το τέλος της δεύτερης περιόδου (5-4 με γκολ του Χοσνιάνσκι στα τελευταία δευτερόλεπτα), αλλά η Μπαρτσελονέτα κράτησε ανέπαφη την εστία της στο δεύτερο μισό του αγώνα και έφτασε εύκολα και δίκαια στη νίκη.

Υπενθυμίζεται ότι Ολυμπιακός και Μπαρτσελονέτα αναμετρήθηκαν φέτος και στη φάση των ομίλων. Το ματς της πρεμιέρας στην Ισπανία έληξε ισόπαλο 7-7, ενώ στον Πειραιά πριν από ένα μήνα οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 14-10, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογική σημασία.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Έγκερ): 1-2, 3-3, 0-2, 0-2

Τα γκολ:

ΕΓΚΕΡ: Βλαχόπουλος 2, Ράσοβιτς, Χοσνιάνσκι

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Μουνάριθ 4, Γρανάδος 2, Φαμέρα, Βρλιτς, Περόνε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.