Κόρναραν με τα τρακτέρ και δεν άφησαν τη Βαγενά να μιλήσει!


Σε δυσάρεστη έκπληξη εξελίχθηκε ο εορτασμός στο Κιλελέρ για τη βουλευτή Άννα Βαγενά, με αφορμή την επέτειο των 106 χρόνων από την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών.

Οι αγρότες που παρέστησαν, προερχόμενοι οι περισσότεροι από το μπλόκο των Τεμπών, πριν την έναρξη της εκδήλωσης είχαν τοποθετήσει συμβολικά 10 τρακτέρ πίσω από τον χώρο του «μνημείου του Αγρότη».

Την ώρα που ανέβηκε στο βήμα η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, άρχισαν να κορνάρουν, με ένα μάλιστα από τα τρακτέρ να προωθείται δίπλα ακριβώς στο μνημείο με αποτέλεσμα να μην την αφήνουν να μιλήσει. Το γεγονός προκάλεσε την έντονη και επανειλημμένη αντίδραση της κ Βαγενά, η οποία ζήτησε την προστασία της Περιφερείας Θεσσαλίας και του Δήμου Κιλελέρ που συνδιοργάνωναν την εκδήλωση, με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να παρεμβαίνει δύο φορές προς τους αγρότες ζητώντας τους να χαμηλώσουν τους τόνους αλλά οι ίδιοι επέμειναν, ζητώντας από την εκπρόσωπο της κυβέρνησης να μην μιλήσει.

Η κ. Βαγενά που κατάφερε να ολοκληρώσει την ομιλία της υπερασπιζόμενη το έργο της κυβέρνησης ανέφερε ότι κάνει έναν μεγάλο αγώνα και αν δε τα καταφέρει υπάρχει και άλλη λύση «ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης που ετοιμάζονται να τον φέρουν». Δήλωση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου της ΝΔ στην εκδήλωση, βουλευτή και πρώην υπουργού Κων. Σκρέκα, ο οποίος κατηγόρησε την κ Βαγενά ότι μετέτρεψε την εκδήλωση σε θέατρο.

Μετά την ομιλία της η κ. Βαγενά δήλωσε ότι αυτό που συνέβη ήταν άνανδρο και ανήθικο και δεν τιμά ούτε τους διοργανωτές ούτε τους αγρότες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.