Bungie: O Cayde-6 μας άφησε πράγματι χρόνους

RIP.Ο Bungie έχει άσχημα νέα για τους οπαδούς του Destiny 2 που είχαν την ελπίδα ότι ο αγαπημένος...

RIP.

Ο Bungie έχει άσχημα νέα για τους οπαδούς του Destiny 2 που είχαν την ελπίδα ότι ο αγαπημένος χαρακτήρας Cayde-6 δεν ήταν πραγματικά νεκρός στο trailer του Forsaken DLC.

“Είναι νεκρός, το φάντασμα του είναι νεκρό”, δήλωσε ο κύριος παραγωγός της εταιρείας, Scott Taylor, στο GamesRadar κατά τη διάρκεια της E3. Συνεχίζοντας, ο Taylor εξήγησε ότι υπήρχαν διάφοροι λόγοι για την κίνηση.

“Θέλαμε να δημιουργήσουμε τον τόνο του παιχνιδιού και να δείξουμε ότι είμαστε σοβαροί γι ‘αυτό”, εξήγησε. “Θέλουμε επίσης να το επεξεργαστούν οι άνθρωποι, θα παίξετε μαζί του μια αποστολή και δεν είστε σίγουροι πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο ή πώς, έτσι η συναισθηματική εμπειρία θα ήταν πολύ διαφορετική εάν ξεκινούσατε το παιχνίδι, το βλέπατε και ήταν απλώς ένα σοκ. Είναι στην πραγματικότητα λίγο πιο πλούσιο και ενδιαφέρον αν έχετε χρόνο να το επεξεργαστείτε”.

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη με το Eurogamer, ο Taylor επιβεβαίωσε ότι η Bungie είχε από καιρό εξετάσει το ενδεχόμενο να σκοτώσει τον Cayde. Η Bungie είχε δώσει μάλιστα αρκετά στοιχεία μέσω του Destiny και ένας fan στο Reddit το συνειδητοποίησε λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο του Forsaken.

Η επιλογή να σκοτωθεί ο Cayde συγκεκριμένα δεν ήταν αυθαίρετη. Η Bungie θέλει τους παίκτες να αισθάνονται μια προσωπική σχέση με αυτή την αναζήτηση εκδίκησης, να αισθάνονται ότι ο κόσμος τους τελείωσε.

“Για να γίνει αυτό, έπρεπε να είναι κάτι σημαντικό και έπρεπε να είναι κάτι τρανταχτό και τολμηρό”, δήλωσε ο Taylor. “Νομίζω ότι έπρεπε να είναι ο Cayde”.

Το Forsaken DLC του Destiny 2 κυκλοφορεί στις 4 Σεπτεμβρίου για $40 στο PlayStation 4, το Xbox One και το PC.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.