Στα δύσκολα ο Ολυμπιακός, θριάμβευσε η Μπιλμπάο

Η Καντού δεν τα κατάφερε απέναντι στη Φενέρ και οι Τούρκοι τερμάτισαν πρώτοι στον Α΄ όμιλο, με τον Ολυμπιακό να μένει δεύτερος και στην κλήρωση της επόμενης Πέμπτης (28/12) για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκα, θα... πέσει πάνω σε μία εκ των ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα

Η Καντού δεν τα κατάφερε απέναντι στη Φενέρ και οι Τούρκοι τερμάτισαν πρώτοι στον Α΄ όμιλο, με τον Ολυμπιακό να μένει δεύτερος και στην κλήρωση της επόμενης Πέμπτης (28/12) για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκα, θα… πέσει πάνω σε μία εκ των ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα (σ.σ. οι κορυφαίες των άλλων ομίλων). Κι όλα αυτά, διότι η «παρέα» των Σαβάς (21π.) και Μπογκντάνοβιτς (19π.) πέρασε από την Ιταλία νικώντας με 83-76 και κατέκτησε την κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας την ομάδα του Τρινκέρι στην 3η θέση.
Την ίδια ώρα όμως, μια άλλη ομάδα με «γαλανόλευκο» χρώμα πανηγύριζε. Ο λόγος για την Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Μαυρoειδή, η οποία στην πρώτη της χρονιά στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, προκρίθηκε και στο «ΤΟΡ 16» και συνεχίζει, τερματίζοντας στην 4η θέση του ομίλου. Επικράτησε με 77-72 της Κάχα εντός έδρας, με κορυφαίους τους Μπάνιτς (18π.) και Μπλουμς (11π.) -την ώρα που οι Βασιλειάδης και Μαυροειδής σκόραραν 7 και 6 πόντους αντίστοιχα- και πέταξε εκτός τους, έτερους, Βάσκους του Ντούσκο Ιβάνοβιτς! Τέτοια αποτυχία δεν την περίμενε η Κάχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.