Κοντά στα παιδιά ο Απόλλων Καλαμαριάς

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Απόλλων Καλαμαριάς προγραμματίζει τις δράσεις του μέσω των οποίων θα επιχειρήσει να προσφέρει χαμόγελο και χαρά σε παιδιά που δοκιμάζονται.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Απόλλων Καλαμαριάς προγραμματίζει τις δράσεις του μέσω των οποίων θα επιχειρήσει να προσφέρει χαμόγελο και χαρά σε παιδιά που δοκιμάζονται.

Η διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα:
«Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η ζεστασιά του σπιτιού συνοδεύεται από το δέντρο με τα στολίδια, τα δώρα κάτω από αυτό, τις γιορτινές λιχουδιές και την αναμονή των παιδιών για τον Αγιο Βασίλη.
Όμως, σήμερα λόγω συγκυριών, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν και να προσφέρουν στα παιδιά τους τις βασικές ανάγκες και κάτι περισσότερο από μία ζεστή αγκαλιά.
Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 θα ήθελε να βλέπει χαρούμενα όλα τα παιδιά του κόσμου. Μία επίσκεψη σε κατάστημα παιχνιδιών ήταν το λιγότερο, που μπορούμε να κάνουμε, ώστε μερικά από τα εκατομμύρια παιδάκια σε όλον τον πλανήτη, που έχουν ανάγκη από ένα παιχνίδι τις γιορτινές αυτές ημέρες, να μας χαρίσουν ένα χαμόγελο και μία ζωγραφιά.
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλαμαριάς προσφέρει συσσίτιο, ρουχισμό και άλλες υπηρεσίες σε πολλές οικογένειες, που το έχουν ανάγκη. Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30 αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ομάδας μας, κ. Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, θα επισκεφθεί το κτίριο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής (Πολυδύναμο Κέντρο Καλαμαριάς, οδός Αμισού και Παπανικόλα)  για να δώσει λίγη χαρά στα παιδιά των οικογενειών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες κι ένα χαμόγελο, ενόψει των Χριστουγέννων και της άφιξης του νέου έτους.
Η επίσκεψη της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη και συνεργασία του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος αποτελεί και τον χορηγό της συγκεκριμένης πράξης, ώστε να προσφέρουμε ένα μικρό δώρο και να πάρουμε ένα χαμόγελο από τα άπορα παιδιά.
Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ότι σύντομα θα κάνουμε ξανά παρόμοια κίνηση, γιατί αθλητισμός και ποδόσφαιρο σημαίνει όχι μόνο γκολ στον αγωνιστικό χώρο αλλά και γκολ σε κοινωνικά θέματα στήριξης και αλληλεγγύης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.