Τζόρβας: «Δημιούργημα του Αλεξούδη ο Καπίνο»

Δημιούργημα του προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Βασίλη Αλεξούδη χαρακτήρισε τον Στέφανο Καπίνο, ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Δημιούργημα του προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Βασίλη Αλεξούδη χαρακτήρισε τον Στέφανο Καπίνο, ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο πρώην γκολκίπερ των «πρασίνων» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» αναφέρθηκε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, στον Βασίλη Αλεξούδη αλλά και στον Αλέξανδρο Ταμπάκη.

«Επιτέλους βλέπουμε ένα νέο τερματοφύλακα να παίρνει αμέσως θέση στην ενδεκάδα και να μη χρειάζεται να περάσουν χρόνια για να καθιερωθεί. Και θα πρέπει να επισημάνω ότι στον Παναθηναϊκό δεν είναι μόνο ο Στέφανος, αλλά και ο Αλέξανδρος Ταμπάκης), ο οποίος είναι εξίσου πολύ καλός τερματοφύλακας και θα το δείτε τα επόμενα χρόνια.

Και οι δύο τους θα πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή και μεθοδική δουλειά, γιατί στην Ελλάδα γρήγορα ανεβαίνεις, αλλά και γρήγορα κατεβαίνεις. Ευτυχώς, όμως, και τα δύο παιδιά είναι στα χέρια του Βασίλη Αλεξούδη. Αποτελούν δημιούργημα του Βασίλη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο όσο και στον κύριο Φερέιρα που το τόλμησαν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πορτιέρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.