Έρχονται νέες αλλαγές στις τιμωρίες

Στην αλλαγή του κανονισμού που προβλέπει αφαίρεση βαθμών για επεισόδια κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, προσανατολίζονται οι ελληνικές ομάδες, οι οποίες περιμένουν την έγκριση της ομοσπονδίας για να επικυρώσουν τις αποφάσεις τους.

Στην αλλαγή του κανονισμού που προβλέπει αφαίρεση βαθμών για επεισόδια κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, προσανατολίζονται οι ελληνικές ομάδες, οι οποίες περιμένουν την έγκριση της ομοσπονδίας για να επικυρώσουν τις αποφάσεις τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μέτρο της αφαίρεσης βαθμών δεν ικανοποιεί τις ομάδες, οι οποίες θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο αλλοιώνεται ο βαθμολογικός πίνακας. 

Από την πλευρά τους, οι FIFA και UEFA εμφανίζονται αρνητικές σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς θεωρούν πως δεν έχει καταπολεμηθεί όπως θα έπρεπε η βία στα ελληνικά γήπεδα. Η ελληνική πλευρά φέρεται να έχει καταλήξει στη διατήρηση της ποινής αφαίρεσης βαθμών, μόνο στην περίπτωση που ένας αγώνας δεν ολοκληρώνεται. Αν οι αγώνες ολοκληρώνονται θα προβλέπονται χρηματικά πρόστιμα και τιμωρίες της έδρας, αλλά όχι αφαιρέσεις βαθμών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.