“Καθάρισε” από νωρίς (vid)

Ο Λεβαδειακός πέρασε νικηφόρα από το Καυτανζόγλειο, επικρατώντας της Δόξας με 2-0 και "σκαρφάλωσε" στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα η ομάδα της Δράμας παρέμεινε στον πάτο και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μπορεί να αποχαιρετήσει από σήμερα την κατηγορία.

Ο Λεβαδειακός πέρασε νικηφόρα από το Καυτανζόγλειο, επικρατώντας της Δόξας με 2-0 και “σκαρφάλωσε” στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα η ομάδα της Δράμας παρέμεινε στον πάτο και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μπορεί αποχαιρετήσει από σήμερα την κατηγορία. 


Η πλάστιγγα έγειρε απνα ό την αρχή της αναμέτρησης υπέρ του Λεβαδειακού, καθώς οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν από νωρίς. Ο Δαύκος στο ένατο λεπτό ανέτρεψε τον Ναπολεόνι και ο Παππάς έδειξε την άσπρη βούλα και την κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ της Δόξας.


Ο Σουμπίνιο που ανέλαβε την εσχάτη των ποινών έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν πήρε τη θέση του Ρούτση. Οι Βοιωτοί έχοντας στα χέρια τους τα ηνία του αγώνα κυκλοφορούσαν την μπάλα καλύτερα και έφταναν με σχετική ευκολία μέχρι την περιοχή των γηπεδούχων, αλλά εκεί τα χαλούσαν και έδιναν την ευκαιρία στον Ρόκα και τους αμυντικούς του να σταματούν τις επιθέσεις και να απομακρύνουν τον κίνδυνο.


Παρά τον παίκτη λιγότερο, η Δόξα Δράμας απείλησε τον Κυριακίδη στο 32′ με τον Κουρμόγλου, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι και πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, το οποίο ολοκληρώθηκε με το Λεβαδειακό μπροστά στο σκορ με 1-0.


Όπως στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο ο Λεβαδειακός ευτύχισε να σκοράρει νωρίς και ουσιαστικά να διαλύσει τις όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι για το θετικό αποτέλεσμα. Ο Κόρμπος έβγαλε την κάθετη μπαλιά και ο Ναπολεόνι απέναντι από τον Ρόκα δεν αστόχησε διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.


Το σύνολο του Παράσχου συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα, ωστόσο αδυνατούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Ρόκα. Στην αντίπερα όχθη η Δόξα είχε διάθεση, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει στην περιοχή του Κυριακίδη. Τη μία μόνο ευκαιρία που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν με μακρινό σουτ του Αραβίδη στο 73′.


Στα εναπομείναντα λεπτά εκτός από ένα σουτ του Ναπολεόνι δεν σημειώθηκε άλλη ευκαιρία και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος.


Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα, δηλώσεις πριν και μετά από την αναμέτρηση από το νέο Match Center του novasports.gr


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 26η
Αγώνας: Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός
Γήπεδο: «Καυτανζόγλειο» Στάδιο
Διαιτητής: Παππάς
Βοηθοί: Τσολάκης, Δημόπουλος


Οι συνθέσεις:


Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Δαύκος, Γελαδάρης (71′ Κάπελ), Βέρτζος, Ρούτσης (12′ Ρόκα), Αγτζίδης, Αραβίδης, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Κυβελίδης, Στεργιανός (59′ Λεάντρο), Κουμπρόγλου.


Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Σουμπίνιο (83′ Βασιλείου), Φαβάλι, Ναπολεόνι, Πόποβιτς, Τομάς, Ζησόπουλος, Κόρμπος (75′ Βιάνα), Λισγάρας, Μαχαίρας, Μεντί (61′ Κουτσόπουλος).

Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι Τσιμπλίδης της Δόξας Δράμας και Νικολακάκης του Λεβαδειακού.







Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.