Πάει Ρόδο και ο Μαυροβουνιώτης

Μετά τους Σακόγλου, Ηλία και Σαρικείσογλου που άφησαν ομάδες της Volley League για να μετακομίσουν στο σμαραγδένιο νησί, άλλος ένας παίκτης υψηλών προσιαγραφών συμφώνησε και ετοίμαζε βαλίτσες για Ρόδο.
0
Παντελής Λώλης
13/09/2018 • 15:46
Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης
  • shares
Ομάδα Volley League χωρίς ξένους ετοίμασε ο Ροδίων Άθλησις. Μετά τους Σακόγλου, Ηλία και Σαρικείσογλου που άφησαν ομάδες της Volley League για να μετακομίσουν στο σμαραγδένιο νησί, άλλος ένας παίκτης υψηλών προσιαγραφών συμφώνησε και ετοίμαζε βαλίτσες για Ρόδο. 

Ο «γιατρός» Αργύρης Μαυροβουνιώτης τα έχει βρει σε όλα με τους Ροδίτες και τις επόμενες μέρες αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να γίνει νησιώτης. Με την προσθήκη και του ακραίου άσσου, Αργύρη Μαυροβουνιώτη, η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση ανεβάζει τις μετοχές της στην Α2 και μπορεί με ασφάλεια να κάνει όνειρα ανόδου στην μεγάλη κατηγορία.
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.