Δεληκώστας:''Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ένα επίπεδο πιο πάνω'' (video)

Νέα σεζόν και νέοι στόχοι για τον Παμβοχαϊκό με τον Κώστα Δεληκώστα να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας από το Βραχάτι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
11/09/2018 • 19:02
Κώστας Δεληκώστας
  • shares
Νέα σεζόν και νέοι στόχοι για τον Παμβοχαϊκό με τον Κώστα Δεληκώστα να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας από το Βραχάτι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Για τα διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε η ομάδα στους δύο γύρους του περσινού πρωταθληματος:

''Στον πρώτο γύρο ρισκάραμε αρκετά, είχαμε παιδιά με ταλέντο αλλά απειρία, στο δεύτεορ γύρο πήραμε παίκτες και κάναμε πορεία πρωταθλητισμού. Φέτος πήρα παίκτης που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν καθώς η δουλειά που κάνουμε δεν είναι εύκολη. Πήρα τον Δημητριάδη, τον Παπαδημητρίου, έμεινε ο Παλέντζας καιο Τζούνιορ. έχω τέσσερις από τους εφτά που ξέρω ενώ πέρσι ήταν όλοι καινούργιοι.''

Για τον συνωστισμό στη κορυφή με όλες τις ομάδες να παρουσιάζονται ανταγωνιστικές:

''Ένα σκαλοπάτι πιο πάνω είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, τις υπόλοιπες ομάδες θα τις δούμε. Επειδή κάποιος δίνει χρήματα δεν σημαίνει πως φτιάχνει και ομάδα, με την επιτυχία κανείς δεν υπογράφει. Όλες οι ομάδες εκτός από οτον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ είναι στο ίδιο επίπεδο.'' 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.