Gamescom 2018: Η Ισπανία είναι η τιμώμενη χώρα για τη φετινή διοργάνωση

Θα δούμε πολλά από τη βιομηχανία της.Η Ισπανία είναι η επίσημη χώρα της Gamescom 2018, που θα...

Θα δούμε πολλά από τη βιομηχανία της.

Η Ισπανία είναι η επίσημη χώρα της Gamescom 2018, που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 25 Αυγούστου 2018 στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η Ισπανία είναι η τέταρτη μεγαλύτερη αγορά gaming στην Ευρώπη (μετά τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία) και θα συμμετάσχει ως συνεργάτης για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης. Η Ισπανία θα απολαύσει 100 τετραγωνικά μέτρα ακίνητης περιουσίας και φέτος τόσο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και το κοινό θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ισπανική σκηνή του gaming μέσω demos, συνομιλιών, workshops και ενός οδηγού “Games from Spain”.

“Με την Ισπανία φέτος, όχι μόνο συνεργαζόμαστε με μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης, αλλά και μια χώρα με ζωηρή και δημιουργική σκηνή ανάπτυξης”, λέει ο Felix Falk. “Όπως και παντού στην Ευρώπη, και ευτυχώς και στη Γερμανία, η ισπανική κυβέρνηση δεσμεύεται επί του παρόντος για αυξημένη υποστήριξη για την τοπική βιομηχανία παιχνιδιών. Έτσι, η Ισπανία και η Gamescom είναι ο απόλυτος συνδυασμός για φέτος”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ICEX Spain Trade and Investment, περισσότεροι από 5.000 προγραμματιστές, καλλιτέχνες, σχεδιαστές παιχνιδιών και επιχειρηματίες εργάζονται στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών της Ισπανίας σε 450 εταιρείες και 130 νέα στούντιο. Τα έσοδα της βιομηχανίας ανήλθαν σε 617 εκατομμύρια ευρώ το 2016.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.