Αποφασίζουν για επιθετικό στο «τριφύλλι»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μετεγγραφή επιθετικού στον Παναθηναϊκό, με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να παίρνουν τις οριστικές αποφάσεις τους, για τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μετεγγραφή επιθετικού στον Παναθηναϊκό, με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να παίρνουν τις οριστικές αποφάσεις τους, για τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχουν καταλήξει σε ορισμένες περιπτώσεις παικτών, με τους οποίους έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές, τις προηγούμενες ημέρες. Στόχος του Νταμπίζα είναι να τελειώσει εντός της εβδομάδας το θέμα του επιθετικού και τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Δημοσιεύματα θέλουν τους Σεΐχ Ντιαμπατέ και Λασινά Τραορέ να βρίσκονται στη μετεγγραφική λίστα των «πράσινων», χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι μέχρι στιγμής. Ο πρώτος είναι 30 ετών και ανήκει στην Οσμάνλισπορ. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Μπενεβέντο με την οποία είχε οκτώ γκολ σε έντεκα εμφανίσεις. Ο Ντιαμπατέ είναι διεθνής με το Μάλι. Ο δεύτερος είναι 28 ετών και ανήκει στη Μονακό. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Αμιάν, χωρίς να σκοράρει σε κάποιο ματς. Ο Τραορέ είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού και μάνατζέρ του είναι ο Ντμίτρι Σέλουκ.

Τέλος, σενάρια θέλουν τους «πράσινους» να εξετάζουν την περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.