“Θέλω να το γιορτάσω με μια νίκη”

Ο Κρέσπο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Βίντι αναφέρθηκε στα 100 παιχνίδια που συμπληρώνει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με την ουγγρική ομάδα και την επιθυμία του αυτό να συνδυαστεί με νίκη

Ο Χοσέ Ανχελ Κρέσπο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βίντι (8/11, 19:55) συμπληρώνει 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο ήταν ένα από τα πράγματα που ζητήθηκε να σχολιάσει ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ που εκπροσώπησε (7/11) τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου από όπου και η σχετική φωτογραφία. 

Και είπε: “Θέλω να το γιορτάσω με μια νίκη. Είμαι χαρούμενος που έχω τόσα παιχνίδια. Είναι όμως στο παρελθόν, κοιτάω στο μέλλον. Ελπίζω να παίξω άλλα τόσα και το σημαντικό είναι το παιχνίδι αύριο”. 

Αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι: “Δεχτήκαμε δύο γκολ, κυρίως από δικά μας λάθη. Ξέρουμε ποια είναι και θα τα δριοθρώσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να κρατήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το πρώτο παιχνίδι με τη Βίντι και αύριο να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Ρωτήθηκε τι μάθημα έχει πάρει η ομάδα από το πρώτο παιχνίδι και την ήττα από τη Βίντι. Είπε: “Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην έχουμε πρόβλημα. Αυτό είναι που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και για αύριο”.

Ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε για “υπεροψία” μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο. Είπε: “Μιλάω για συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού όχι για όλο. Οταν ήταν στο 0–1 είχαμε τις ευκαιρίες να το “κλείσουμε” και δεν το κάναμε. Δεχτήκαμε γκολ και μείναμε στην ισοπαλία. Σε αυτό αναφερόμουν όταν μίλησα για υπεροψία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.