«Έρχεται» ο νέος Τζέραρντ!

Ο Tεντ Τζενκς δεν είναι αρκετά μεγάλος για να πληρώνει φόρους, αλλά ήδη προπονείται με τα αστέρια της Πρέμιερ Λιγκ και την πρώτη ομάδα της Μπράιτον.

Ο Tεντ Τζενκς δεν είναι αρκετά μεγάλος για να πληρώνει φόρους, αλλά ήδη προπονείται με τα αστέρια της Πρέμιερ Λιγκ και την πρώτη ομάδα της Μπράιτον.
Ο νεαρός μέσος υπέγραψε προσύμφωνο με τους «γλάρους» το καλοκαίρι, ως μαθητής βέβαια και με το ταλέντο του ανάγκασε την Μπράιτον να του δώσει μεγάλη προσοχή.

Ο Τεντ Τζενκς αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει σοβαρό τραυματισμό στο παρελθόν

Ο Κρις Χιούτον διακρίνοντας το ταλέντο του μικρού, του έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη, προωθώντας τον να προπονείται και με την μεγάλη ομάδα.
Με ύψος περίπου 1.90 και με στυλ που δείχνει ομοιότητα με τον θρύλο της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, ο Τεντ δείχνει ότι θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

Ένας ακούραστος «δρομέας», εξαιρετικός πασέρ και με αίσθηση του γκολ, έχει βέβαια πολλά να βελτιώσει στο παιχνίδι του, αλλά σίγουρα με πολλή δουλειά έχει τη δυναμική να «λάμψει» στο μέλλον.
Αρχηγός της U15 και της U16 της Εθνικής Αγγλίας, θα συστηθεί περισσότερο στους φίλους του ποδοσφαίρου το καλοκαίρι, στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17.

Το αφεντικό του Μπράιτον, Κρις Χιούτον, είναι πρόθυμος να δώσει ευκαιρίες στους νέους παίκτες

Ο Τζενκς, προπονείται με την Μπράιτον από τότε που ήταν οκτώ ετών και είχε εντοπιστεί παίζοντας ποδόσφαιρο στο πάρκο. Είναι ήδη έτοιμος να αποχαιρετήσει το σχολικό ποδόσφαιρο και να γίνει μέρος της ομάδας U23 της Μπράιτον. Αυτό είναι από μόνο του ένα σημαντικό επίτευγμα για έναν αποφασισμένο νεαρό άνδρα που έχει ήδη διακριθεί ως μία από τις 20 καλύτερες  προοπτικές της Premier League!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.